60kg fekvenyomás szériázás mellett mennyivel kéne tudnom szériázni felhúzásban és guggolásan?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nincs rá szabály de akkor is kb. mennyivel kéne.2015. jún. 9. 18:25
1/18 anonim válasza:
én idén kezdtem el edzeni és én is 60 kg-al szériázok viszont a felhúzás csak 40-el megy a guggolás meg csak 50-el :/
2/18 anonim válasza:
Nálam a fekvenyomás 90-el, míg a gugolás, felhúzás 110-el megy szériába. Ha"csúcsot" nyomok/húzok/gugolok akkor is ugyan ez az arány csak 25kg-val több súllyal.
3/18 anonim válasza:
40 felhúzás? az érdekes... és ha piramis rendszerben csinálod, mennyi menne? saját példával élve: 50kg x 10 70kgx 8 100kg x 6 120kg x 4 130 x 3 140 x 2
4/18 anonim válasza:
Emberfüggő. Én a guggolást és felhúzást is piramisban szoktam csinálni, de min. 2 ismétlésig megyek. Így felhúzás 190x2, guggolás 165x2. A hagyományos fekvenyomást pedig mellőzöm(a hosszú karjaim, és tropa vállízületeim miatt), ezért fele annyival se megy, mint a másik két gyakorlat.
5/18 anonim válasza:
nem piramisba csinálom ,de 12 ismétléssel,az sok lenne?
6/18 anonim válasza:
Nagy általánosságban így alakulnak a számok:
Fekvenyomás: 140, Guggolás 160, Felhúzás 190. Ezekből körülbelül vissza tudjátok számolni arányosan, a ti értékeitehkez.
8/18 anonim válasza:
Lol. Baratnom elso edzesen huzott fel 40 kiloval (3x12) 56kilosan.
9/18 anonim válasza:
eddig nem igazán csináltam felhúzást, de ma tesin csináltunk akik járnak kondiba úgy külön is.
80-nal csináltam 4x10-et, és kemény 65 kiló vagyok 175 centihez.
10/18 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok, nálam a széria így néz ki:
fekvenyomás 100
guggolás 110
felhúzás 110
testsúly 75kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!