Ki szerint hozható naturálba?
Figyelt kérdés
Bocs a kép minősége miatt2015. jún. 9. 12:19
12/17 A kérdező kommentje:
Ennek komolyan mondom nagyon örülök:)
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Számomra mindig is az ilyen test jelentette a ,,férfi ideált'' ha lehet ilyet mondani.
Nem undorító és nem is gebe.
Egy ideális férfi külső ami férfiasságot sugároz és erőt. Nem mint a kis fiúk kockás hassal és 0 karral vagy a profik akik 4x akkorák (és szerintem torzak egy átlag embernek) mint egy átlag ember:)
Komolyan nagyon köszönöm, így már megéri edzeni hogy egy ilyen alak hozható naturál:)
2015. jún. 9. 15:42
14/17 anonim válasza:
aztán idővel majd más lesz a példa ahogy eléred egyre több kell:)
15/17 A kérdező kommentje:
Nem célom ettől több.
Ettől több izom nem kell (hova??), max egy nagyon picit szárazabb lenni de ha már ezt elérem is boldog leszek.
Nekem ez az ideális ami a normál felett van, nem gizda de nem is hatalmas.
2015. jún. 9. 22:33
16/17 anonim válasza:
Vannak naturál ismerőseim akik 5-6-7-8 év alatt hozták kiegekkel és végig normális étrenddel kb ezt a formát.
17/17 anonim válasza:
Én 1 év alatt értem el, nem szedek semmit, de gondolkodok rajta. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!