Mondanátok nekem szexi testű testépítő lányokat?
Addig nem tudsz valamiről véleményt mondani, vagy legalábbis én nem tudok, míg ki nem próbálom.
ha te képes lennél egy ilyen nő rigolyáit, nyavalygását, allűrjeit elviselni, akkor tessék, találsz biztos a fiatalabb korosztályban is.
nekem nem kellene még egyszer egyik sem.
nem hiába írtam, azt amit.
amikor reggel a tükör előtt húzza le bajszát borotvával, és ezt látod, hát akkor egy ideig szerintem a nőktől is elmegy a kedved:)
Ide jár ellenszenvet és megrökönyödést kiváltani, így legalább figyelmet fordítanak rá az interneten. Még ez a két förtelmes érzés is több mint a semmi, amit a való életben kap.
Jelentéktelen kis pondró.
azért mert reagálok a sértegetésre?
hagyjad már, te sem vagy tisztában a fogalmakkal.
milyen jogon írja, hogy ütnivaló gyerek?
eleve ő van vagy 20éves, én meg 40 felett.
szóval lehetne magázódni is.
az meg hogy nem szeretem a koxos embereket, és ezt a testépítés kategóriában leírom, hogy naturálan is lehet csinálni, porok, meg tabletták nélkül, az nem tahóság.
Szóval szerinted aki nem szereti a porozó, meg tablettázó csajokat, az trollkodik?
ugyan már, kisfiú:)
Ezt te sem gondolod komolyan, ettől csak okosabb vagy?
Nem?
Rajtad sajnos egyáltalán nem segítettek az évtizedek, viszont az oktatás talán tehetett volna többet.
Ő mennyit porozott eddig? Becsléseid szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!