Mondanátok nekem szexi testű testépítő lányokat?
Michelle Lewin :) Nagyon jó edzésvideókat tölt fel, sokat tanultam tőle, és engem ő motivál a legjobban!
De ha bikini kategória kell, akkor nem ismerek olyat, aki Kiss Virágnál aktívabban posztol.
Az igaz, hogy olyan kategóriákban is nyomnak cuccot, ahol nem kéne, de a Figure kategória az más, ott már kell a kémia.
Másrészt szerintem te elég nagy tévhitben élsz. Azt hiszed, hogy egy nőnek az a funkciója, hogy NEKED tetsszen. Hát rohadtul nem. Létezik úgy nevezett versenysport, tudod. Tudom, hogy ezt sokan nem képesek megemészteni, de ez van. Amúgy sem hiszem, hogy sok esélyed lenne ilyen csajoknál, nem sértésből mondom, de ez a veszély tényleg nem fenyeget. :D
Motiváló lehet még attól, hogy nem naturál, nyilván Svarci sem lesz naturálban az ember, még is azt tekinti példaképnek, nem valamelyik homi modellt (amellett, hogy azok is koxolnak, de ez mellékes). Motiváló lehet, csak tisztában kell lenni a realitással: tudni kell, hogy mennyi izmot tudunk felvenni természetesen (na vajon miért annyit tudunk felszedni, amennyit?), na meg nem kell 10-es testzsírszázalék egy nőnek, csak mert a strandon jól akar kinézni...
Igen, én mondtam is neki, hogy valószínűleg a bikinis csajokra gondolt, azokat nézegesse. :)
A 42%-osra reflektáltam, aki köpködte Toldi Zsuzsit. Nem hiszem, hogy azt érdemli, hogy így beszéljenek róla.
"Amúgy sem hiszem, hogy sok esélyed lenne ilyen csajoknál, nem sértésből mondom, de ez a veszély tényleg nem fenyeget."
A kiskorod miatt nekem már akkor ilyen csajaim voltak, amikor te még sehol nem voltál.
Szóval érjél még egy kicsit.
Lehet a zsuzsi bejön sok embernek, nekem nem!
és még több embernek sem!
ha te jól érzed magad hogy sztárolod tessék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!