Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mondanátok nekem szexi testű...

Mondanátok nekem szexi testű testépítő lányokat?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondoltam akik motiválnak mint pl Jen Selter, és tudom őket követni instan :) köszi.
2015. jún. 9. 09:50
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
nekem is tetszik Toldi Zsuzsi, sajnos ugye abban a kategóriában már némi cucc is van a buliban, szóval nem biztos hogy jó motiváció.
2015. jún. 9. 11:09
 12/31 anonim ***** válasza:

Michelle Lewin :) Nagyon jó edzésvideókat tölt fel, sokat tanultam tőle, és engem ő motivál a legjobban!

De ha bikini kategória kell, akkor nem ismerek olyat, aki Kiss Virágnál aktívabban posztol.

2015. jún. 9. 12:23
 13/31 anonim ***** válasza:
Aki látta már Toldi Zsuzsit élőben az biztos nem mondaná rá, hogy férfias. Zsuzsi egy igazi fenomén.
2015. jún. 9. 12:56
 14/31 anonim ***** válasza:
38%
Carol Saraiva, Sara Back, Valeria Ammirato, Orbán Betti, Paige Hathaway
2015. jún. 9. 13:02
 15/31 anonim ***** válasza:
békarokk köszi :) most már tudom kiket fogok mutatni, mikor állandóan azzal izél a családom, hogy miért akarok férfias lenni...:D (igen, tudom, hogy a közelükbe sem érhetek , de az most más téma)
2015. jún. 9. 13:28
 16/31 anonim ***** válasza:

Az igaz, hogy olyan kategóriákban is nyomnak cuccot, ahol nem kéne, de a Figure kategória az más, ott már kell a kémia.

Másrészt szerintem te elég nagy tévhitben élsz. Azt hiszed, hogy egy nőnek az a funkciója, hogy NEKED tetsszen. Hát rohadtul nem. Létezik úgy nevezett versenysport, tudod. Tudom, hogy ezt sokan nem képesek megemészteni, de ez van. Amúgy sem hiszem, hogy sok esélyed lenne ilyen csajoknál, nem sértésből mondom, de ez a veszély tényleg nem fenyeget. :D

Motiváló lehet még attól, hogy nem naturál, nyilván Svarci sem lesz naturálban az ember, még is azt tekinti példaképnek, nem valamelyik homi modellt (amellett, hogy azok is koxolnak, de ez mellékes). Motiváló lehet, csak tisztában kell lenni a realitással: tudni kell, hogy mennyi izmot tudunk felvenni természetesen (na vajon miért annyit tudunk felszedni, amennyit?), na meg nem kell 10-es testzsírszázalék egy nőnek, csak mert a strandon jól akar kinézni...

2015. jún. 9. 13:48
 17/31 anonim ***** válasza:
18. Amit írtál, abban önmagában igazad van. Csakhogy a kérdés így hangzott: "szexi testű". És ez azt jelenti, hogy általában a férfiaknak tetsző és nem a sportban kiváló, de a legtöbb férfit elijesztő nő nevét kérte a kérdező. Egyébként érdekes, hogy itt, ebben a kategóriában is ahányszor felmerül a kérdés képpel együtt, hogy Te melyik nőt választanád az itteni férfiak sem a legizmosabb nőt választják legszexibbnek.
2015. jún. 9. 14:01
 18/31 anonim ***** válasza:

Igen, én mondtam is neki, hogy valószínűleg a bikinis csajokra gondolt, azokat nézegesse. :)

A 42%-osra reflektáltam, aki köpködte Toldi Zsuzsit. Nem hiszem, hogy azt érdemli, hogy így beszéljenek róla.

2015. jún. 9. 14:18
 19/31 anonim ***** válasza:
75%
18-asnak igaza van, de tök felesleges ezen vitázni. Egyes pasik képtelenek felfogni, hogy vannak nők, akiket tényleg nem érdekel a véleményük. Ez versenysport! És az itteni válaszolók többségének nem az izmos, hanem a túl száraz nők nem tetszenek!
2015. jún. 9. 14:22
 20/31 anonim ***** válasza:
20%

"Amúgy sem hiszem, hogy sok esélyed lenne ilyen csajoknál, nem sértésből mondom, de ez a veszély tényleg nem fenyeget."

A kiskorod miatt nekem már akkor ilyen csajaim voltak, amikor te még sehol nem voltál.

Szóval érjél még egy kicsit.

Lehet a zsuzsi bejön sok embernek, nekem nem!

és még több embernek sem!

ha te jól érzed magad hogy sztárolod tessék:)

2015. jún. 9. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!