Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a következő férfiakról lányok? Gondolom nem dobnátok ki az ágyatokból őket?
Én ilyen testre hajtok,már nem kell túl sok,hogy kb. az első szint meg legyen.
Na igen bővebben :)))
Miért szar??
Toldi Zsuzsit szívesebben látnám az ágyamban vagy Kiss Virágot, Oláh Vivient, Bánkúti Gabriellát. :D
Taszít a szõrtelen férfi test, akkor inkább bevállalok egy lányt.
L
Oké, én mindenféle álszentség nélkül mondom h nem zavarnám ki egyiket sem :) imádok edzeni, kondizni, sportolni, és jó lenne egy ilyen partner :D
17L
Fúj! Egy átlagosan izmos 18 éves fiú sokkal vonzóbb! Az még rendben van ha valaki azért csinálja, hogy egészséges legyen, de ahhoz felesleges ennyi izom.
23l
#7-es igazat szólsz,érdekes amúgy,mert múltkor a szórakozóhelyen a csaj az ingemet gombolta kifele állandóan,hogy nem kell azt begombolni,konkrétan már ott vetkőztetett lefele.
Csak nem akartom,hogy kidobjanak ezért nem d_gtam meg ott a tánctéren. :)
Nem beképzeltség csak fura,hogy én mást tapasztalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!