Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásitó diétánál segit ha...

Szálkásitó diétánál segit ha pl nem fehérje porozok hanem sovány tejjel, sovány túróval és tojással helyetesitem?

Figyelt kérdés

2015. jún. 8. 20:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Jobb, ha szilárd táplálékból van a fehérjebevitel zöme, igen. De a tej annyira nem tűnik jó választásnak... A tojás remek, ha valaki nem törekszik a zsírszegénységre. A túróval kapcsolatban tartózkodom, nekem nem jó.
2015. jún. 8. 20:15
 2/5 anonim ***** válasza:
A tejszármazékok allergének,gyulladásfokozók,magas inzulinválaszúak.Van aki bírja őket 40 éves koráig,van aki már 25 évesen nem bírja,ezek nem kellenek nemhogy diétába de egészséges étrendbe sem.Húsból és tojásból viszont mehet annyi amennyi kell.Diéta alatt annyi változik,hogy a sárgáját ki kell venni.Ha ez adott mert csirkefarmod van és telik napi 30-50 tojásfehérjére akkor nem kell tápkieg.A tápkieg csak egy kényelmi dolog,nem feltétlen szükség.
2015. jún. 8. 20:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Hat tojasbol akad eleg:D koszonom a valaszokat!:)
2015. jún. 8. 21:26
 4/5 anonim ***** válasza:
sztem a túrótól nem lesz semmi bajod, én pl este szoktam enni, lefekvés előtt jól esik, nem telít nagyon el, és ugye lassan szívódik fel, szóval reggelig van ideje
2015. jún. 9. 08:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem segít, mivel a fehérje mellett tartalmaz zsírt és/vagy cukrot, amivel plusz kalóriát viszel be, emellett drágább.

Edzés utánra gyors fehérjét szoktak ajánlani, bár nem tudom, ez a gyakorlatban mennyit számít hobbi szinten.

Én sajnálnám kidobni a tojás sárgáját. Ha már távol akarnék maradni a tejtermékektől, vagy nem akarnék ízes-szagos kiegészítőket enni, akkor inkább vennék porított tojás fehérjét, ami ugyanaz, mint a friss tojásé, csak szárítva és porítva van.

2015. jún. 9. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!