Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Enyhén laktóz érzékeny vagyok,...

Enyhén laktóz érzékeny vagyok, tejsavó fehérje koncentrátumot laktáz tartalmú tablettával kiegészítve próbálta már valaki? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Eddig marha fehérjét ittam, de nem jött be annyira. Szeretném ezt kipróbálni, részben azért mert olcsóbban be tudnám szerezni pl Stillmass-ról
2015. jún. 7. 12:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Vagy izolátumot vegyél, vagy a koncentrátumot a laktázzal.

Bármilyen tejtermék enzimmel együtt 'biztonságossá' válik tejcukorérzékenyek számára. Legalábbis én ezt tapasztaltam és másoktól is ezt hallottam. Persze ez csak a tejcukorra vonatkozik.

2015. jún. 7. 12:34
 2/2 anonim ***** válasza:

A stillmassos whey 80 instant 6-8 g laktózt tartalmaz 100 g-onként, azaz 30 g-onként (1 adag kb.) 2-2,5 g-ot

"LACTASE rágótabletta" háziorvos is felírhatja, a 100 db-os recepttel 2200 Ft, anélkül 4900 Ft

1 tabletta 10 g laktóz lebntásához elég, tehát 30 g stillmassos fehérjéhez 1/4 tabletta is elegendő.

[link]

receptre a legolcsóbb ez a gyógyszertári, az összes többi sokkal drágább

2015. jún. 7. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!