Csak szerintem lett rossz ez a topik?
Unalmas a kategória, mert egyesek a kreatint egészségesnek tekintik?
tyehhhh!
Az egyik legkárosabb dolog a veséknek.
meg veszik a felfújó, izmosító porokat, amiktől megbolondulnak hétvégente a kigyúrt fiatalok és törnek zúznak.
Én ha tehetném, csak vényre adatnám ki ezeket, ha orvos felírja, bizonyos indok esetén!
Éljen a natúr edzés!
Le a koxos brigáddal:)
Ross szó az itt válaszolók 90%át is érheti pontosan úgy, csak hogy el ne szálljatok magatoktól. A flegma, pontatlan, lényegtelen, kötöszködő, és téves válaszok száma az eget veri.
Mellesleg ha annyi eszetek lenne hogy a nyilvánvaló trolloknak nem ültök fel, hamar megunnák. Dehát jobb panaszkodni miattuk, meg beírni valami szellemesnek vélt választ a trollnak is, mintsem üresen hagyni a kérdést.
Én csak abban a tekintetben csalódtam, hogy a legfőbb testépítő kritika/előítélet igaznak bizonyult, amennyire az ittlévőkből meg tudtam állapítani.
Keveseknek van tényleg rétegelt, és normális tudása a dolgokról. Neveket nem írok, de 4-5 embernél ne is gondoljatok többre.
Én szakszerű válaszokat szoktam írni.
érdekel a gyúrás, de a koxporokat és a többi ilyen mű dolgokat elítélem.
betiltanám.
Attól még edzeni szeretek, és natúr vagyok.
Ezzel mindenki tisztában van, nem jár a keksz.
Pont erről írtam 2 kommenttel ezelőtt. Ne vegyél róla tudomást.
Én csak segíteni járok ide, válaszolok, aki segítségre szorul.
Néha fel kell világosítani azt aki nem ért hozzá.
Itt csak az kérdez, az ír ki kérdést, aki nem ért valamit, én mindent tudok erről a sportról, így nincs mit kérdeznem.
De válaszaimmal szívesen segítem azokat, akik szeretnék még ezt a szép sportot 10-20 év múlva is csinálni, és nem csak porokkal akarják elképzelni az életüket, amiktől ugye, ki tudja milyen betegségeket lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!