Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak szerintem lett rossz ez...

Csak szerintem lett rossz ez a topik?

Figyelt kérdés
az elmúlt pár hónapban borzasztó lett. Sok a unatkozó troll, nincsenek annyi szakszerű válaszok, a régi emberek elmennek stb.
2015. jún. 6. 22:57
1 2 3
 11/21 - palilaci - ***** válasza:
Ne erőltesd. nem vagy vicces
2015. jún. 7. 11:50
 12/21 - palilaci - ***** válasza:
Amúgy kérdező nincs veszve semmi. Írsz privit a normálisabbaknak és úgy kérdezel. Én is ezt csinálom. A topikba meg már csak röhögni jövök a sok gyökeren.
2015. jún. 7. 11:53
 13/21 anonim ***** válasza:
74%
Montez megint eltűnt, most megint csúszunk le. A többi nagyon nevű válaszoló is eltűnőben van. Nincs menekvés, gatyába kell rázni a topikot. :D
2015. jún. 7. 12:12
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

Unalmas a kategória, mert egyesek a kreatint egészségesnek tekintik?

tyehhhh!

Az egyik legkárosabb dolog a veséknek.

meg veszik a felfújó, izmosító porokat, amiktől megbolondulnak hétvégente a kigyúrt fiatalok és törnek zúznak.

Én ha tehetném, csak vényre adatnám ki ezeket, ha orvos felírja, bizonyos indok esetén!

Éljen a natúr edzés!

Le a koxos brigáddal:)

2015. jún. 7. 13:52
 15/21 anonim ***** válasza:
Utolsó, húzd le magad! Az ilyenek miatt tart ott a fórum, ahol. Ha meg poénnak szántad, akkor nem jött be...
2015. jún. 7. 19:03
 16/21 anonim ***** válasza:

Ross szó az itt válaszolók 90%át is érheti pontosan úgy, csak hogy el ne szálljatok magatoktól. A flegma, pontatlan, lényegtelen, kötöszködő, és téves válaszok száma az eget veri.

Mellesleg ha annyi eszetek lenne hogy a nyilvánvaló trolloknak nem ültök fel, hamar megunnák. Dehát jobb panaszkodni miattuk, meg beírni valami szellemesnek vélt választ a trollnak is, mintsem üresen hagyni a kérdést.

Én csak abban a tekintetben csalódtam, hogy a legfőbb testépítő kritika/előítélet igaznak bizonyult, amennyire az ittlévőkből meg tudtam állapítani.

Keveseknek van tényleg rétegelt, és normális tudása a dolgokról. Neveket nem írok, de 4-5 embernél ne is gondoljatok többre.

2015. jún. 7. 19:22
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Én szakszerű válaszokat szoktam írni.

érdekel a gyúrás, de a koxporokat és a többi ilyen mű dolgokat elítélem.

betiltanám.

Attól még edzeni szeretek, és natúr vagyok.

2015. jún. 7. 19:24
 18/21 anonim ***** válasza:
Csak szolok hogy az elmult heten a troll kerdesek legalabb felet az elottem szolo 48%-os irta ki.
2015. jún. 7. 21:40
 19/21 anonim ***** válasza:

Ezzel mindenki tisztában van, nem jár a keksz.

Pont erről írtam 2 kommenttel ezelőtt. Ne vegyél róla tudomást.

2015. jún. 7. 21:54
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Én csak segíteni járok ide, válaszolok, aki segítségre szorul.

Néha fel kell világosítani azt aki nem ért hozzá.

Itt csak az kérdez, az ír ki kérdést, aki nem ért valamit, én mindent tudok erről a sportról, így nincs mit kérdeznem.

De válaszaimmal szívesen segítem azokat, akik szeretnék még ezt a szép sportot 10-20 év múlva is csinálni, és nem csak porokkal akarják elképzelni az életüket, amiktől ugye, ki tudja milyen betegségeket lehet kapni.

2015. jún. 7. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!