Testépítők, milyen halat szoktatok enni? Jó fehérje forrás? Láttam filézett halat viszonylag olcsón.
sajnos én csak kevés halat szeretek, azok pedig nem túl olcsóak
sprotni talán a legolcsóbb közülük, makréla, hering, tonhal, lazac ezeket szeretem, sprotnit vagy herignet veszek leggyakrabban
a nagyon olcsó hal általában pangasius filé. azért olcsóbb, mint a csirke, mert ázsiában tömeges méretben tenyésztik, de gyakorlatilag teljesen ellenőrizetlen körülmények között szó szerint mindennel etetve, ami csak a kezük ügyébe kerül.
A másik oka, hogy fagyasztva kapod, és eszméletlen mennyiségű vizet sikerül belefagyasztani menet közben, mire kiolvasztod elég drasztikusan csökken a tömege.
Szóval egy szó mint száz, általában a szupermarketek filléres halához képest a legdurvább nagyipari csirke is bio minőség. Persze, ha valami normális halat veszel, az jó fehérje forrás.
az EU-ba is rengeteg szemét kerül be, és nem csak élelmiszerből.
Amúgy nem azt mondtam, hogy mérgező, és meg fogsz bele halni, hanem azt, hogy nem túl értékes fehérje forrás sajnos a szupermarketek filléres hala.
Horgászást iszonyatosan nem ajánlom erre a célra.
*9999999ftba leszel annyi 100.
Engedély, vizsga, csalik, idő.
Csak ha hobbid és szereted, de horgaszásból nem fogsz jóllakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!