Húsból készítenek tápkieget? Jobb, mint a tejsavó?
Figyelt kérdés
2015. jún. 5. 17:47
1/8 anonim válasza:
A marhaprotein elvileg ilyen. De abba szoktak rakni kollagént is, ami szintén fehérje, de az azért más, mint a hús. De nem éri meg, eleve nem éri meg megvenni valamit feldolgozott formában, ha hozzájutsz nem feldolgozott formában. A tejsavófehérjéhez nem jutnál hozzá, csak úgy, ha tejsavót fogyasztanál, amiben iszonyat mennyiségű tejcukor van.
2/8 anonim válasza:
Én csinálok. Csülökpörköltnek nevezem.
Élelmiszermérnök
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Marhaprotein / zselatin hol van 3100-ért, ha megkérdezhetem?
Csak mert baromi jó hatású fehérje, ugye a saját kollagénünkhöz.
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Azta, köszönöm!
És lazac protein, feel like a boss :D
7/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a marhaprotein nem csak zselatint tartalmaz. De mindegy, nem éri meg venni semmiképp.
8/8 anonim válasza:
Mármint maga a marhaprotein nem éri meg? Az eléggé túlárazott, nem? Ha a zselatin 3100 akkor a 'marhaprotein' mintha valami kétszer ennyi lenne emlékeim szerint. Pedig mint tápanyag biztos vagyok benne, hogy jó (a zselatin is) csak a túlárazás nem értelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!