Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Érdemes lenne így hasazni?...

Érdemes lenne így hasazni? (többi lent)

Figyelt kérdés

A súlyzós edzések végére annyira elfogy az erőm, hogy a hasazás sokszor kimarad (vagy csak pár sorozatot tudok végezni rá és így nem kap elegendő terhelést).

Érdemes lenne edzésnapokon, de az edzés után pár órával, kipihenten otthon pluszban hasazni? Vagy inkább jobb pihenőnapokon elvégezni a hasedzést, szintén otthon?

2015. jún. 5. 12:10
 1/7 anonim válasza:
Inkabb jobb hasedzessel kezdeni :)
2015. jún. 5. 12:11
 2/7 anonim ***** válasza:
A hasazást én is mindig bemelegítésnek csinálom! Arra is tökéletes, és így nem marad el a végén!
2015. jún. 5. 12:27
 3/7 A kérdező kommentje:
A hasazás pl. guggolás vagy deadlift előtt nem rontja le a teljesítményt?
2015. jún. 5. 12:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Én még nem vettem észre. Én ezeket mondjuk mindig edzés végén csinálom.
2015. jún. 5. 12:50
 5/7 anonim ***** válasza:
én vagy edzések végén tolom, vagy a pihenőnapokon itthon, attól függően, mennyi időm van. Úgy csináld, ahogy neked beválik, nincs törvény rá
2015. jún. 5. 13:55
 6/7 A kérdező kommentje:

Pl. hátedzés előtt nem biztos, hogy érdemes lenne függeszkedésből lábemelést csinálnom hasra. :D

Köszi a válaszokat, akkor majd kitapasztalom, nekem melyik válik be a legjobban.

2015. jún. 5. 15:09
 7/7 Xyrot ***** válasza:
Én is így vagyok..én úgy oldom meg , hogy nem a teremben hasazok..hanem pihenőnapokon illetve edzés után pár órával otthon..otthon is el lehet végezni rengeteg gyakorlatot, nem kell hozzá konditermi berendezés.
2015. jún. 5. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!