Honnan tudhatom, hogy kockahasam lenne-e, ha leszálkásítanék?
Figyelt kérdés
Ne nézzetek hülyének, de még sose voltak kockáim. Ki lehet tapogatni a zsír alatt? 8 hónapja edzek becsülettel, tömegnövelő diêtával.2015. jún. 5. 11:36
1/7 anonim válasza:
Ezt sajnos nem lehet előre tudni. Vannak akik hasizmok nélkül születnek. Valószínűleg te is közéjük tartozol. :(
2/7 A kérdező kommentje:
Hasizom nélkül? :-O Nem mondanám. Csak nő vagyok, ezért alapból magasabb a testzsírszázalékom. A hasizom széle szépen látszik, ha befeszítem, akkor a harántcsíkok is kivehetők, de kockát sehol se látok.
2015. jún. 5. 12:05
3/7 anonim válasza:
Nincs gusztustalanabb, mint egy kockás hasú nő.
4/7 anonim válasza:
a hasizmod alakjából fakadóan természetesen igen, kockahasad lenne. Innen tudhatod biztosan:
az már más kérdés, hogy le tudsz-e a naturálban annyira szálkásítani, hogy látszódjon, illetve hogy maradjanak izmaid és melled. Én pl sokat szenvedek vele, de mindig marad a hasamon zsír, ez már típus kérdése
de nem hiszem, hogy egy nőn a kockahas az első számú kérdés, legyél csak sportos, izmos, formás, eddz becsülettel, és kajálj jól. biztos jól fogsz kinézni :)
5/7 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés, pont leszarom, hogy kinek tetszik.
2015. jún. 5. 12:51
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi 4-es! :-)
2015. jún. 5. 12:52
7/7 A kérdező kommentje:
Nem akarok amúgy full száraz lenni, de jó lenne, ha azért egy picit látszódna:-)
2015. jún. 5. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!