Szálkásítás alatt kb. mennyi izmot veszít az ember? (tapasztalat alapján)
Naturál versenyforma alatt mit értesz? 5-6% testzsír?
1-2 tanácsot szívesen fogadok
Bocs a floodért. Nekem ami bejött, hogy heti fél kiló körül tartani a fogyást, leszámítva az első 1-2 hetet amikor leugrik egy rakás víz ahogy elhagyom a túl sok sós, keményítős, cukros szart. Elég kicsi tömeg van rajtam és baromira próbálok rá vigyázni.
Most járok 7 hét diétánál, 80-ról mentem le eddig 74 kilóra, ez képeken így néz ki:
Zsírbevitel minimális, napi 10g lenmagolaj (kövezzetek meg). Reggel 100g zab, utána 100g hajdina vagy bulgur (150g-ról indultam), ez így 130g CH nagyjából. Hozzá 600g csirkemell, reggel 200g tojásfehérjelé, 1 turmix edzés után (30g) és estére 250g sovány túró (180g fehérje kb). Ja, és fél kiló brokkoli/kelbimbó/zöldbab, hogy legyen mit kikakálni. :)
Kardió full éhgyomorra heti 4-5x 30-40 perc + súlyzós edzés este alap ugye. Nálam ez működik eddig, de hamarosan, ha megáll a fogyás, akkor jöhetnek a zéró CH-s napok, majd utána egy 3x-os mennyiséggel visszatöltős nap heti 1x a sokkolás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!