Ebbe mégis mi a szép?
Szerintem ez már undorító kategória:
Van egy csaj ismerősöm is aki gyúr egész jól is nézett ki emiatt aztán a fejébe vette hogy majd indul női testépítő versenyen aztán el is érte a célját de úgy nézett ki mint egy szörny... az még hagyján hogy hozzá nem illő izommennyiség volt rajta de tetőtől talpig be volt kenve borotvakrémmel és valami nevetséges kinézetű smink volt rajta.
Ez a három kombináció elég groteszk kinézetett adott szegény lánynak.
# 11
Hát így kinézni biztos nem szeretnék!
na és hogy hívták a csajt? kíváncsi lennék rá.
24L
Egy kigyúrt láb leszálkásítva az ilyen, mégis hogyan nézzen ki ebben a sportágban? Láttam már férfiben is túlzottat és rondát és nem konzisztenset, de minél tovább nézem a képeket, annál inkább az a véleményeim full laikusként, hogy szép izmai vannak a fickónak :) Jók az ilyen képek, ha emberi anatómiát akar gyakorolni az ember hobbigrafikusként... :)
A kigyúrt lábak kinézete pont nem jön be nekem (persze borzalmas lenne, ha azt kihagyná), de a felsőtestét határozottan sokáig el tudnám nézegetni... Versenyszezonon kívül és belül is :)
Nyugodj meg: SENKIT nem érdekel, hogy neked tetszik-e. A világon senkit.
Mindenki magasról tesz rá, hogy neked tetszik-e.
# 17
Nyugodj meg nem ezt kérdeztem megmondó kapitány!
ki ez a csaj ismerősöd, ha szabad kérdeznem? lányként kíváncsi lennék rá, hogy mennyire gyúrta ki magát
24L
Nevet nem szeretnék mondani, női testépítő versenyen indult szóval eléggé nagy izomzat volt rajta.
Hasoló:
De barnítókrémből még vagy 3x ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!