A munkám miatt kb.8 óráig nem tudok enni, ezért arra gondoltam, hogy valami aminosavval pótolnám, ha lehetséges ennyi kimaradást, szerintetek?
Figyelt kérdés
ha tudnátok ajánlani valami aminosavat, azt megköszönöm.2015. máj. 31. 21:19
1/19 anonim válasza:
Nem lehet, hogy nem tudsz mondjuk egy zabpelyhes fehérjeturmixot letolni a munkahelyeden...
2/19 A kérdező kommentje:
hát k*rvára nem :D valami tablettás aminóra gondoltam volna..
2015. máj. 31. 21:22
4/19 A kérdező kommentje:
nem az a lényeg..
de nem lehet mászkálni, se bevinni semmi kaját, sunyiba tudnám ezt is megoldani, mivel pár tabletta nem akkora mint 1 shaker :))
2015. máj. 31. 21:26
5/19 anonim válasza:
5 perces szünetben betolod a turmixot.
6/19 A kérdező kommentje:
de nem lehet mászkálni xd
whey amino nem lenne jó?
2015. máj. 31. 21:32
7/19 A kérdező kommentje:
na m1 akkor olyan lenne mint ha aludnék .. végülis akkor se eszik az ember :)) azt ha hazaérek eszek
2015. máj. 31. 21:35
9/19 anonim válasza:
Ja hogy 8 órán keresztül nem tudsz enni :D Szalag munka? :D
10/19 A kérdező kommentje:
jaja, olyasmi.. ezért is gondoltam volna h valami tablettás aminosavra beruházok.. :)
2015. máj. 31. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!