Hosszú Katinka Doppingolhat?
Minden olimpiai sportoló!!!!!!! Doppingol!!!!!! Kérdés ki bukik le?
Olvasd el: Doppingbáró kitálal
Egy kanadai vagy amerikai nemrég megvádolta Katinkát a doppinggal, na látni kellett volna azt a sok mélyérzelmű magyart, amilyen hisztit levágott a kommentekben.
Én is magyar vagyok és szeretem a hazámat és tisztelem a magyar sportolókat, de eszem is van és nem csak agyatlan birka vagyok.
Hogy van az hogy valaki egyfolytában nyeri az aranyérmeket meg döntögeti a világcsúcsokat egymás után?Hosszú Katinka is doppingol, olyan szert szed amit nem mutat ki a vizsgálat.Ennyi.Aki ezt nem látja az sötét.Ilyen teljesítményt nyújtani képtelenség dopping nélkül.Azért mert magyar, nem kell mindjárt észt vesztve harapni mindenkit aki kritikával illeti.Hányok a gondolkodni képtelen ösztönemberektől, sajnos ilyenek alkotják nagyrészt hazánk lakosságát.
Évről évre döntögetik meg a világcsúcsokat, meddig fog még ez menni?10 év múlva is még megdöntenek majd csúcsokat?Hogyan?5 másodperc alatt fogják futni a 100-at?Élsport NINCS DOPPING NÉLKÜL!!
Csak rá kell nézni,.
Persze, hogy koxol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!