Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hamis termékeket árulnának?...

Hamis termékeket árulnának? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

A bodybuildershop nevű oldalon, az egyik terméknél olyan kommentet olvastam, hogy a címkéjén egy betű ki volt maradva a termék eredeti nevéhez képest.

Van valakinek tapasztalata ezzel az oldallal, mert szeretnék rendelni róla, de ez elbizonytalanított, mert amúgy korrekt üzletnek tűnik?

2015. máj. 29. 22:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet nyomdahiba is.

Javaslom megnézni az összetevőket a dobozon, és a márkabolt kínálatában szereplő adatokkal összehasonlítani.

2015. máj. 29. 22:50
 2/7 A kérdező kommentje:
hát azért nem rendelnék egy ki tudja milyen minőségű terméket tizenezerért amire nincs is szükségem, mert nem azt szeretném rendelni amit említettem, csak gondolom ha egy hamis, a többi is az
2015. máj. 29. 23:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Én régebben vásároltam ott több Scitec terméket, mindegyikre utólag tixoval ráragasztott, fénymásolt magyar címke volt, de hatásában nem éreztem különbséget.

Viszont bennem is megvolt a "kisördög", hogy mi van, ha hamis a cucc, így most lesz4rom azt a pár száz forintot és inkább megveszem biztos forrásból.

2015. máj. 29. 23:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Ennek a webshopnak az üzemeltetője pár éve még mosópor hamisítással foglalkozott. Mindenki döntse el, "hatást" pedig legfeljebb koffeines terméktől lehet érezni.
2015. máj. 29. 23:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor inkább kihagyom, muscletech hydroxycut next gen-t akartam kipróbálni, mert más magyar oldalon ezt a fajtáját nem lehet kapni, de nem éri meg a kockáztatást úgy gondolom
2015. máj. 29. 23:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Itt több komment volt, miszerint hamis termékeket árulnak. Nekem az ismerőseim vettek fehérjét, arra azt mondták hogy nem savasított, tehát fehérje volt, nem tejpor.

A proteinbuilder oldalán ki is volt téve egy üzenet, amiben azt írják több vevő is panaszkodott az XY boltban kapható termékekre, de egyébként youtubeos videók is voltak fent, amin látszott, hogy teljesen más a csomagolás, a hegesztés, a vonalkód, minden.

Én nem rendeltem még tőlük.

2015. máj. 30. 11:07
 7/7 anonim ***** válasza:

béka:

Képzeld, nem csak a koffeines tápkiegek hatását lehet érezni.

Több hónap alatt érezhető hatása van pl. a vitaminoknak, ha nem megfelelőek (fáradtabb lehetsz, könnyebben megbetegedhetsz, stb.) és a fehérjéknek is (nem úgy fejlődsz, jobban zsírosodsz, stb.)

Én kb. fél évig vettem onnan Scitec termékeket, semmilyen különbséget nem tapasztaltam, de zavart a gagyi csomagolás.

2015. máj. 30. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!