Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A bőrtönviseltek fehérjeturmix...

A bőrtönviseltek fehérjeturmix, és étrend nélkül hogy edzik így ki magukat?

Figyelt kérdés
Sok elítéltet láttam, hatalmas kemény izmokkal, akik bazi erősek is, és székidolgozott az izmuk, de fehérjebevitel nélkül hogyan ezt nem értem! Sitten ugye nincs fehérjeturmix...

2015. máj. 26. 18:51
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Én csak minél kiedzettebb szeretnék lenni! :)
2015. máj. 26. 22:35
 22/35 anonim ***** válasza:
Tudod mit? Felejtsd el, feleslegesen csinálod.
2015. máj. 26. 22:54
 23/35 A kérdező kommentje:
miért?
2015. máj. 26. 23:04
 24/35 clint ***** válasza:
szteroidokkal...
2015. máj. 26. 23:09
 25/35 anonim ***** válasza:
Danabol 5000 ft, kaja és alvás ingyen van, van edzőterem.
2015. máj. 26. 23:26
 26/35 anonim ***** válasza:
#18 A tojásban mióta van szénhidrát? :D
2015. máj. 26. 23:28
 27/35 anonim ***** válasza:

Jó krokk, nekem a tojással együtt jár a kenyér.

TELJES KIŐRLÉSŰ mielőtt valaki ebbe is...

2015. máj. 26. 23:40
 28/35 anonim ***** válasza:
Nekem jó a sima fehér is :D , inkább attól függ mikor eszem.
2015. máj. 27. 12:07
 29/35 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=A_WGOe4NEhA

Még versenyeket is szerveznek nekik, jobb börtönökben van konditerem, bizonyos felügyelet mellett. A börtön konditeremben az alapgyakorlatok nagyjából kivitelezhetőek, nem kell semmi csicsás gép meg hasonló.

Étrend : Magyarországon nem, de bizonyos amcsi börtönökben vagy ausztrál meg egyéb börtönökben eléggé jól kapnak enni, ez helyfüggő nagyon. Ezen kívűl védelemért, bármi másért bizonyos kajamennyiséget adhat még más rab is. Van a börtönben is bolt. A hozzátartozók adhatnak kaját, élelmiszereket a raboknak, amiből tudnak bizonyos kajákat kutyulni össze.

Napi 1x testsúly kg fehérjét biztosan be tudják vinni, szénhidrátból meg elég sokat.

Ahogyan a fű,cigi meg stb. bejut, úgy becsempészik a kokszot is simán, bizonyos fegyőrök keze mindig benne van a játékban, cserébe ő sem jár rosszúl. (Plusz pénz vagy fenyítés, ez helyzettől függ).

Na de a lényeg, amit sokan nem vesznek figyelembe !!

A legtöbb elítélt nem a börtönben gyúrja ki magát, hanem eleve úgy megy be. Ez, hogy a börtönben gyúrja ki magát, eleve a filmekből merített dolog, aminek kevés a valóságalapja.

A legtöbb rab meg nagyon zsíros, az izomtömeg mellett. Aki meg nagyon szálkás, ott meg genetika vagy sokkal minőségibb koksz.

Nagyon hosszú téma ez. De minden megoldható.

2015. máj. 27. 12:48
 30/35 anonim ***** válasza:
Írták páran, hogy tömegeléshez fontosabb a szénhidrát, és a kalória+, mint a fehérje. Fehérje nélkül viszont nem lehet izmot építeni, akkor hogy van ez?
2015. máj. 27. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!