Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » AZ igaz, hogy az úgy nevezett...

AZ igaz, hogy az úgy nevezett (kox) impotenciát okoz egy idő után?

Figyelt kérdés
2015. máj. 25. 03:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem mindegyik, ha jól csinálod egyik sem.
2015. máj. 25. 08:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

ha nagoyn leegyszerűsítve nézzük a rendsert, mivel negatív visszacsatolással szabályozódik (vagyis, ha valamiből sok van, akkor a termelést csökkenti), akkor igen. Mivel ugye azt érzékeli a szervezet, hogy pl sok tesztoszteron van, akkor kevesebbet fog előállítani (viszont az exogén hormon hatása nem váltja ki az endogén termelt hormon hatását)

Viszont, mivel 2015 van, már számos olyan kúra létezik, ami ezt kiküszöböli. Az élsportolóknak általában van saját orvosuk, aki pontosan tudja, hogy mit, hogyan, mennyit, miből. Mivel az élmezőnyben nem nagoyn van esélyük máshogy. De hobbiszinten szerintem nem érdemes ilyesmit tolni. Már csak azért sem, mert ha nem megfelelően van az egész összeállítva akkor bizony lehetnek mindenféle mellékhatásai. Nem csak impotencia, hanem egy csomó dolog. Mivel a hormonrendszer egy nagoyn pontosan szabályozott dolog, ha úgy piszkálsz bele, hogy nem tudod rendesen hogy kell, bajok lehetnek.

Persze amit írtam, csak egy leegyszerűsített példa, de én a helyedben nem csinálnám, hacsak nem akarsz versenyezni. Mondjuk én azt sem támogatom, hogy az élsportban mindenki ezt csinálja (minden sportban).

2015. máj. 25. 08:46
 3/3 anonim ***** válasza:

koxot ne egyél, mert szénszármazék, iszonyatosan durva székrekedést okoz, erősebb mint a széntabletta.

neked pori kéne, az fúj fel.

csak óvatosan mert lógni fog a bőröd ha abbahagyod.

2015. máj. 25. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!