Testépítők! Megosztanátok velem egy átlagos napotok étrendjét? (kíváncsiság)
Figyelt kérdés
2015. máj. 24. 21:36
11/12 anonim válasza:
na minden nap tanul valami újat az ember, most világosított fel öcsém, hogy amit én mogyoróvajnak hívok, az valójában mogyoró krém, és a mogyoró vaj, az ez a sós förmedvény :)
amúgy török mogyoróból csináljuk,
adagokat nem tudok mondani, mert abban öcsém a szaki, de elsőre meg kell sütni a mogyorót sütőben, aztán forró szódabikarbónás vízbe tesszük, aztán pár perc után kiszedjük, megpucoljuk, aztán le van turmixolva közben megy bele dextróz, asszem vaj, meg szerencsi kakaó, pici só, aztán katica tortabevonót olvasztunk bele és nagy vonalakban olyan, mint a nutella, bár szerintem finomabb.
12/12 A kérdező kommentje:
Értem. Én is készítek majd, azt hiszem.
2015. máj. 25. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!