Testépítők! Megosztanátok velem egy átlagos napotok étrendjét? (kíváncsiság)
jelenleg szálkásítok és hosszú kihagyás után kezdtem újra, de az alapanyagok tömegelésnél is ugyan ezek.
reggeli
1banán zabpehely, házi készítésű mogyoróvajkrém, protein por vagy kecskesajt.
tízórai-ebéd-uzsonna
rizs, krumpli, édesburgonya, hajdina, köles, attól függ, mihez van hangulat.
csirke vagy nyúlhús, ritkán hal, általában hazai.
saláta
mostanában valamilyen saláta mivel sokféle van, kaliforniai paprika, paradicsom, lilahagyma, olivabogyó, kígyóuborka, mindezek jól összekeverve vékony szeletekben majd általában tzaciki szósszal jól nyakonburítva. ebből a nap folyamán van, hogy 1.5kg is lecsúszik.
vacsora
kecsketúró házi mogyoróvajjal
ezt eszem leggyakrabban, de ha hétvége van, vagy egyéb okból van szabadidőm, akkor szoktam durvább dolgokat is főzni, ma pl rizskoch volt házi lekvárral, amiben picit megszaladtam a napi ch-mmal valószínűleg, de nem vészesen.
70 kg
8.00 30 g 80% wpc 70 g zab
10.00 100 g csirke 60 g rizs/kuszkusz salata paradicsom egyeb zoldseg osszesen 100-150 g
12.30 ugyanaz mint 10.00 + multivit, om3, izuletvedo, c-vit
15.00 ugyanaz mint 10.00
17.30 edzes utani shake 40 g 80 % wpc 45 g szolocukor
19.00 ugyanaz mint 10.00
minden husos etkezesnel van kokuszzsir, olivaolaj vagy lenmagolaj etkezesenkent kb. 5 g valamelyikbol
lefekves elott Mg, Zn, B6-vit
Jól hangzik.
#1: Túró mogyoróvajjal? Furán hangzik, de felkeltette az érdeklődésemet.
nem vagoyk testépítő, de gondoltam hátha érdekel egy kis változatosságnak egy 60kilós csaj-szálkásítás után szinten tartok nyárig :)
1.8-fél9 körül-20g zab, 100g csirke, 1 tojás
2.12-körül- 25g rizs, 100g csirke
3.15-fél4 körül- 25g rizs, 100g csirke
4.fél7-7- kb 20g rizs, 100g csirke
5.10-fél11 50-70g csirke
6.lefekvés előtt- 100-150g túró
zöldség az persze mindegyikhez alap
szktam még egy kis kefírt enni, meg sajtot, ha olyan kedvem van
illete olajos magvak: lenmag, dió, tökmag
én úgy vagyok vele, hogy a mogyoróvaj mindennel jó :)
de hangsúlyozom ez házi, nem nutella :) kisebbik öcsém, ő eltartási szerződéssel van egy öreg nénivel, akinek van egy 10hektáros földje, rajta rengeteg gyümölcs, meg csonthéjas fával, szóval ilyen dolgokkal el vagyunk (hála istennek) látva :)
mixerbe beleteszed a mogyorót, és addig mixeled, míg krémes nem lesz
ha ropogósat akarsz, akkor kevés ideig mixeled, ha extra krémeset, akkor nagyon sokáig mixeled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!