Hogyan mondjam meg neki?
Apukám hétvégente átszokott jönni anyához hozzánk (mert elváltam ugyebár) és én már olyan kb. 8 hónapja kezdtem a testépítést és még mindig nem mondtam meg apának.Na és ő igazából egy nagyon agresszív ember és még anya se meri megmondani, hogy elkezdtem ezt a sportágat meg hogy hú most fehérjét iszok gyors CH val edzés után. És a múltkor látott is engem leöltözve mert készülődtem hogy megyünk el valahova. Na és pont le vagyok szálkásítva(szintentarok) és mondta hogy feszítsek lábra (amúgy lábazni imádok). És most elkezdett kérdezősködni minthogyha már csinálnák kox kúrákat, hogy BENCE ÚGYE TE NEM FEHÉRJÉZEL MEG ILYEN SZIR SZAROKAT SZEDSZ (amikor a ku.va tejből vannak kivonva tejcukor és a kazein stb.) És anyával nem mondtuk el mert elkezdett volna ordibálni, megver, kidobja... De persze anya azért tudja hogy ez csak kaja meg támogat is. És én már nem bírom el akarnám mondani apának hogy én ezt szeretem csinálni és ez az örömöm. Nem egyfolytában eltitkolni eldugni a tápkiegeket. (nagyon ellenes az ilyen az ő szemszögéből: "sportos" (de amúgy egészséges) kajákra meg dolgokra meg a súlyzós edzésre.
Tudtok LÉGYSZÍVES valami jó tanácsot/tippet, hogy ne kapja el az agy fa.zt.
Meg amikor általában általában átjön akkor ilyen 5 órákat van és nem szereti hogy pl csirke rizsét eszek (étrend persze van) és ilyenkor azt szoktam hogy csinálok vészturmixot és megiszom a fürdőszobában.
Százhúsz(kg)
Én is szívesen elfogadok ingyen fehérjét, pont fogyóban van! Mármint kakaót ugyebár :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!