Hogy mondjam meg a szüleimnek?
Szeretnék venni fehérje port, (van hozzá pénzem is) de a szüleim szerint "ezek a szerek nagyon károsak az egészségre, meg impotenciát okoznak", meg hogy ezek nem emberi fogyasztásra alkalmasak...
Hogy magyarázzam meg nekik, hogy ez megtalálható az élelmiszerekben is és nem valami szintetikus szteroid???
Én úgy csinàltam, hogy megvettem 15000ért, majd megmutattam anyámnak.
"Tessék...kidobod, vagy mit csinálsz?"
Hát mit tudod tenni...semmit:)
Úgysem tud mit tenni, ha már megvan.:)
Idővel meg rájön, hogy teljesen ártalmatlan.
Hívd át egy haverodat, állj eléjük, hogy anya apa, valamiről beszélnünk kell. Mikor már figyelnek rátok, mondd:
Anya, apa, rájöttünk, melegek vagyunk...
Aztán a megdöbbenés után, mondd, hogy valójában nem, csak fehérjét szeretnél venni néha...
Tudom, hogy nem ettől leszek izmos.
Megvan már az edzéstervem, meg az étrend is. Csak mivel ektomorf vagyok, nem tudok annyit kajálni, hogy biztosítsam az elegendő fehérje igényem, így táplálékkiegészítőre van szükségem.
De sajnos a szüleimen kívül még sokan nem jutottak el odáig, hogy megértsék mi is az a tápkieg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!