Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy mondjam meg a szüleimnek?

Hogy mondjam meg a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni fehérje port, (van hozzá pénzem is) de a szüleim szerint "ezek a szerek nagyon károsak az egészségre, meg impotenciát okoznak", meg hogy ezek nem emberi fogyasztásra alkalmasak...

Hogy magyarázzam meg nekik, hogy ez megtalálható az élelmiszerekben is és nem valami szintetikus szteroid???

2015. máj. 15. 12:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mikor először vettem proteint, és anyám megtalalta kb. úgy csinált mint ha valami drogokat talált volna nálam... Aztán meg 2kg fehérjét leusztatott a wcn. 1-2 napig nagyon "szerettük"egymást. Aztán vettem még egy adagot .rajottem tök felesleges magyarázni nekik, hogy nem fúj fel, nem leszek agresszív állat meg impotens...
2015. máj. 15. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!