Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A kondisokat miért szidják...

A kondisokat miért szidják folyton? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Folyton azt hallomm másoktól hogy a kondisok nem bírnának megcsinálni olyan dolgokat amelyeket más sportolók tudnak. Pl.: találunk egy akrobatát aki szaltózik egyet, vagy egy aerobikost aki lenyomja a spárgát.(Ez csak 2 példa a sok közül). És mindig azzal jönnek hogy: Na ezt hány kondis tudná megcsinálni? Jó az igaz hogy szinte egy sem, de hány tudná közülük emelni azokat a súlyokat amelyeket a kondisok emelnek? Egy sem. A másik meg az hogy nincs is értelme összehasonlítani a súlyemelést más sportokkal mert teljesen más dologról szól az egész. Még egy példa amit hallottam: Az az ember aki nehéz munkával szerezte az izmait, az sokkal erősebb mint egy olyan ember aki súlyemeléssel. Erre csak annyit tudok mondani hogy ez egy akkora hülyeség. Meg a Fegyencedzés könyvben is folyton szidják az olyanokat akik edzőterembe járnak. Jó azt el kell ismernem hogy az egy nagyon jó könyv, hasznos gyakorlatokkal, és tényleg olyan dolgokat tudnak a saját testsúlyukkal csinálni ami egy kondisnak nem menne. De én egy olyan saját testsúlyával edző embert nem láttam akinek akkora izmai lennének mint egy kondisnak. Utolsó példa: A kondizás nem is igazi sport, inkább menjél focira vagy vizilabdára stb. Hát azoknak az embereknek akik azt hiszik hogy az nem igazi akkor azok menjenek el egyszer gyúrni és meglátják hogy azokat a súlyzókat nem könnyű emelni. Ezeket a mondatokat annyi embertől hallottam, és mindegyikük egy olyan volt akik egész nap csak a díványukon ülnek és nézik a TV-t.
2015. máj. 22. 18:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
76%
erre mondják hogy az emberi hülyeség határtalan ne foglalkozz velük
2015. máj. 22. 18:16
 2/19 anonim ***** válasza:
77%
Le kell sz.rni. Üdv a való világban. :)
2015. máj. 22. 18:17
 3/19 anonim ***** válasza:
77%
Mert irigyek.;)
2015. máj. 22. 18:18
 4/19 Musclemore ***** válasza:
69%

Erről annyi évet lehetne vitatkozni...

De én már belefáradtam, le kell szarni magasról, nehéz, de ez a megoldás.

1értelműen nem tenne meg magáért egy átlagember annyit mint egy testépítő, még edzés tekintetben sem, pedig az még semmi, hol a kaja, munka stb...

2015. máj. 22. 18:19
 5/19 anonim ***** válasza:
50%
Azert szidjak, mert nincs jobb dolguk. Ok nem azon gondolkodnak, hogy holnap mit csinalnak edzesen, mikor, mire, hogy lesz idejuk... nekik csak a punnyadas es az askalodas van.
2015. máj. 22. 18:22
 6/19 anonim ***** válasza:
#2, szerintem leszurni nem kell senkit emiatt, csak nem foglalkozni veluk!
2015. máj. 22. 18:25
 7/19 anonim ***** válasza:
61%
Megpróbálják magukat föléd pozicionálni. Nem elégedettek önmagukkal/irigyek.
2015. máj. 22. 18:27
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ilyen ismerősöm.

Állandóan leszólja az erősembereket, testépítőket.

Tavaly egyik versenyfelkészülés előtt volt egy kis vitánk, majd mondtam neki, kifizetem a kondijegyét, csak a miheztartás végett jöjjön le egy edzésre.

Mell hát szuperszett nap volt.

Becsülöm érte amiért végigcsinálta, de az edzés végén már tudta baj lesz.

Másnap nem tudott megmozdulni, délután a sportdokihoz én mentem el vele, miután az asszonya is összeveszett velem, hogy miért ment le velem a Pisti edzeni, látod mi lett belőle.

Nos pisti 4 napig volt otthon, olyan izomláza volt elsőnek, szegényt sajnálom, mert piszkosul meghajtottam.

De azóta egy szóval nem mondta hogy ez milyen sport!

2015. máj. 22. 18:31
 9/19 anonim ***** válasza:
9%

Nos, talan azert, mert az emberek jo resze nem narcisztikus, onimado alkat, akinek a szabadidejet, eletet, gondolatait az edzes, a helyes(nek velt) taplalkozas, a kaloriak, grammok mericskelese teszi ki, es nemikepp joggal nezi komplett idiotanak a nevezett 'sportolokat'.

Meg azert, mert a 'testepites' egy oncelu sport (mondjuk a tobbi is, ha tulzasba viszik), es a muveloi kozott tulsulyban vannak a bekepzelt, izompoloban, ejjel is napszemuvegben magukat mutogato szteroid-bohocok.

Aztan azert, mert a testepites profi szinten el sem kepzelheto 'szerek' nelkul, azert mert felpumpalt, de semmire sem jo izmokat epit (tomegeles, jo naaaaagy legyen).

Folytassam? Ugyis megkapom a magam 0%-at, de talan megertitek, hogy nem csak a tomegrol, 'szalkakrol', meg csirkehus-rizzsel-anabolikummal szol az elet.

2015. máj. 22. 18:33
 10/19 anonim válasza:
39%
Gondolom most kapok hideget-meleget. 10 éves koromtól sportolok. Most leszek 40. Atlétikával kezdtem, azóta rengeteg mindent csináltam, kivéve az extrém sportokat. De ha ezt a 30 évet nézem a gyúrás volt a legkevésbé "hasznos". Aki akar, az gyúrjon. Én is szívesen jártam le a terembe, jó társaság, jókat edzettünk, stb... De én (és a legtöbb sportoló) igazán fitt akartam lenni, és ezt a kondi nem adja meg sajnos. És ezt úgy írom, hogy 5 évig én is gyúrtam, de ma már legfeljebb kiegészítőnek használom a súlyzókat.
2015. máj. 22. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!