Miért nem lehet napközben magas glikémiájú szénhidrátot bevinni, ha az a mennyiség még beférne a glikogénraktárakba?
Akkor végülis az egyetlen érv amelett hogy egyenlő legyen a ch elosztás az az , hogy folyamatosan nagy legyen valamennyire az inzulinszint? ( jobb fehérjebeépülés )
Tényleg érdekel, hogy akkor pl miért mondják hogy együnk rostot hogy nehezebben szivodjon fel a táplálék, ne együnk fehérkenyeret stb stb. Akkor semmi háttere nincs az egésznek?
Hús sosem volt ritkán, az ember meg nem igazán fejlődött.
Rovarok mindig voltak! Az is állati fehérje. Gabonák, tömény ch nem igazán volt, azt termelni kell..
Mert képzeld más is van ám mint a zsírosodás.
Mondjuk be kene vinni mikrotápanyagokat, meg rostot is. Ezek kellenek a azervezetnek. Meg azt is meg ézem milyen edzésed lesz úgy hogy cukrot eszel kb csak ch-nak.
de ha megkívánsz valami magas glikémiás indexu dolgot nyugodtan megeheted csak számold bele.
Nem ezt akarom folytatni, csupán érdekel hogy miyen biokémiai folyamatok zajlanak le és hogy melyik tápor téved.
Én nem akarok csak cukrot enni, pusztán érdekel, hogy LÉTEZIK-E ilyen folyamat ami során a bevett ch ( legyen akár szilárd magas gl. indexel, akár carb-f , AKÁRMI , átalakul akár kis részben is zsírrá , annak ellenére, hogy férne még cucc a glikogén raktárakba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!