Szénhidrát ingadoztatás? Jelenhetne megoldást?
Sziasztok!
Április eleje óta szálkásítok. Szépen fokozatosan csökkentve a CH-t, elértem, hogy az erőmből ne veszítsek. Jelenleg 130g ch-t fogyasztok naponta, 80kg vagyok.
A gondom, hogy mindenhonnan szépen lement a zsír, viszont az "úszógumi" területről nem nagyon akar.
Marha hülyén néz ki, hogy végre kezd szélesedni a hátam, viszont a hasamon és oldalamon lévő háj miatt ilyen homokóra szerű alakot formál a felsőtestem.
Étrendem:
130g ch (zabból és rízsből illetve zöldségből)
180g fehérje
Zsír: őszintén szólva fogalmam sincs, annyi amennyivel kisütöm a húst kókuszzsírban + 2 omega3 kapszula. Ezzel is lehet probléma biztos.
Heti 3 súlyzós edzés, 2 HIIT, 2 aerob.
Sok helyen olvastam itt, hogy ingadoztassuk a CH-t.
Ez jelenhetne megoldást, hogy újra beinduljon a fogyás?
Illetve azért is gondoltam, hogy egy kicsit megemelem pár napra, mert kezdek "laposodni", bár ezt lehet csak beképzelem.
Előre is köszönöm!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Ami felmerült bennem: mennyire kéne megemelni?
200 mondjuk? Mennyi időre? Ha újra csökkenteni akarom akkor megint fokozatosan vagy rögtön mínusz 80-90g?
Elnézést a sok kérdésért... :)
Nem lehet,hogy kevés az aerob és sok a ch?
Én a szálkásítás végén már csak 1,5 g/tskg körül fogyasztottam és volt heti 5-6 aerob,éhgyomorra. Fogytam mint a sz.r :)
Arra gondoltam, hogy egy napra megemelem a ch-t, és utána leviszem 100-110 körülire illetve berakok még 2 aerobot.
Aztán meglátom mi lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!