Alkar edzése helyesen?
Sziasztok! Másfél hónap múlva szeretnék részt venni egy "szkander" versenyen (nem tudom ha helyesen írtam e le, de remélem érthető :)
Nos, hát igazából fogalmam sincs hogyan tudnék rá készülni..habár edzőterembe járok egy ideje van, hogy sokkal kissebb termetűek is könnyedén leraknak..
Adnátok néhány tippet? :)
egyszerűbb módon meg-függeszkedés,madár bicepsz,csukló behúzás.
de a szkander technika felülírhatja az egészet,ezért annak az elsajátítása lenne az elsődleges.
Google - szkander technika. De semmit nem ér, ha nincs edző, akivel begyakorold. Ha haverokkal tolod, nagy az esélye, hogy berögzül a hülyeség, és később nehéz lesz kijavítani.
Függeszkedés: felkapaszkodsz valahova és lógsz. Akár egy kézzel, akár súllyal, akár a kettő egyszerre.
a függeszkedés annyi,hogy a húzódzkodó elé teszel egy órát,megfogod a rudat és időre lógsz sorozatokat.
a fegyencedzés 2ben olvashatsz róla,lehet nehezíteni 1 kézzel végrehajtva.
a súlyzós változata,hogy megpakolod a rudat testsúlyi súllyal,felhúzod és tartod időre,csak így feleslegesen préseled a gerinced.
Értem! Köszönöm szépen :) Igazából csak picit infórmálodni szerettem volna..nem szeretném komolyan folytatni ezt ,csak éppen adodott egy ilyen alkalom és hát miért ne?
Kellemes délutánt-estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!