Tegnap lábaztam, holnap lábazhatok megint?
Figyelt kérdés
Ma pihentem, arra gondoltam hogy holnap ha megyek edzeni megint lábaznék, mert ez a terület amit inkább dolgoztatnom kène. Viszont nem tudom, hogy nem rontok-e inkább vele a helyzeten (a regenerálódás miatt)?2015. máj. 16. 18:22
1/3 anonim válasza:
Ne lábazz, nem tud regenerálódni az izom. Én véleményem szerint a lábat egyszer kell megedzeni egy héten de akkor nagyon.
2/3 Dogmatix91 válasza:
Az attól függ mennyire komoly a lábazásod. Én egy héten 2szer guggolok nagy súllyal (egyszer elöl, egyszer hátul, néha pause, slow down stb.) + beüléses felvétel/szakításnál is kap azért a láb meg felhúzásnál a hajlító. Egyelőre én ezt bírom. Ki tudom pihenni magam simán. Viszont egyik edzés után sincs térdbecsuklás vagy hasonló. Tehát ha nem olyan brutál a lábazásod akkor nyugodtan edzheted 2szer egy héten, de ha tényleg intenzív és gyilkos a láb edzésed akkor várj legalább 3-4 napot mielőtt újra lábazol. Ez az én véleményem persze. Sokan a heti 1 edzésben hisznek, de szerintem lehet adni azért a lábaknak. Ha jó a technika akkor a térd sincs veszélyben.
3/3 anonim válasza:
A heti 1 láb a lehető legidiótább dolog amit tehetsz igazából:
1. Izomépítés/erő szempontjából is ideálisabb a heti kettő
2. A heti lábazás után olyan izomlázad van, hogy örülsz ha a napi tevékenységedben nem hátráltat, az, hogy valami mást is tudj csinálni, az meg ki van lőve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!