Nitrox vagy Hot blood?
Figyelt kérdés
szerintetek melyik a legjobb pre-workout? melyik pörget fel a legjobban?2015. máj. 15. 13:09
2/6 A kérdező kommentje:
200 mg koffein nem kevés? vagy igy is beüt?
2015. máj. 15. 13:32
4/6 anonim válasza:
200mg koffein, az kb 4csésze kv...
Amúgy meg a bödö öset kell venni, aztán úgy adagolod ahogy akarod.. + egy bedurrantó nem a koffeintől bedurrantó, az csak 1 összetevője a sokból...
+amíg nem ismered őket, nembtudod, hogy reagálsz rájuk, nem célszerű a legerősebbel kezdeni.
5/6 anonim válasza:
Szerintem fölösleges.
Hogyha fáradt vagy sok mindenen múlik hogy miért vagy az: vitamin hiány, alvás hiány(keveset alszol mint pl én csak nincs időm:( ),
Max hogyha muszáj volt valamit fizikálisan csinálnod pl hogyha sulis vagy tesi órán Pl: HIIT-eztetek stb.
Akkor talán mehet egy valamilyen pörgető de sok értelme nincsen mert hogyha csak úgy akarod inni és nem vagy fáradt FÖLÖSLEGES. Ja és az összetevőket nézd és ne igyál sokat először. És eleve ne is igyál sokszor.
6/6 A kérdező kommentje:
félre értitek, bár jogosan, mert nem fejtettem ki. nem fáradtság miatt iszok pre-workoutot, hanem hogy jobban felpöregessen és hogy jobban bedurranjak. heti 1x szoktam, lábnapon, meg ritkán mellnapon is, kb minden harmadikon, szóval havi 5-6 ha lemegy, az meg nem sok. már ittam több félét is, nem először probálom, csak mégis érdekelne hogy melyik a legütősebb. ezen kivül semmi más koffein tartalmu ételt nem fogyasztok, szoval nincs hozzá szokva a szervezetem.
2015. máj. 15. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!