Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire hátráltató, ha...

Mennyire hátráltató, ha tömegnövelés közben aerob megy kardio helyett?

Figyelt kérdés
2015. máj. 12. 08:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Mert nekem több felhasználói fiókra van szükségem.

Ez halál logikus. És így is van, időnként tiltanak, meg amúgy sem fórumozom, csak ha kedvem van akkor regisztrálok újra. Na de egyből több profillal? Nooormális?

2015. máj. 12. 16:12
 12/20 anonim ***** válasza:

Egyszó mint száz titeket (vagy talán téged) komoly edzők hangosan körberöhögnének.

Akár lehetne kér profilod is hogy a másaikkal igazold magad.

2015. máj. 12. 16:40
 13/20 anonim ***** válasza:

Te gyükércsúcs. Mégis mely világban tud egy névtelen ember /nicknév igazolni egy fórumon egy másik, névtelen embert?

Te nem tartod hülyének magad, akkor ne is csinálj már úgy mintha az lennél.

Én amúgy az általad említett edzőket röhögöm körbe, ha olyanom van. Vagy elkezdem csapkodni az arcukat. Tenyérrel, de ha lenne kéznél egy döglött macska, akkor azzal. Ami csak belefér a mókába.

Mégis hol kellene engem érdekelnie annak, hogy néhány dilettáns öntelt gyökér miről mit gondol? Majd Józsika edzőbá véleménye fog pont nekem számítani :D

Vagy Petike, Lacika.. mindegy, más emberek, semmitől sem lesz jobban igazuk mint bárki másnak, hol nem sza.rjuk le a világnézetüket, vallásukat, röhögésüket.. Most komolyan :D

2015. máj. 12. 16:45
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem kell felkapni a vizet, aki rendszeresen jár ide, az tudja kik vagytok, az ilyen kis hülyék akik meg zsírégetés beindításról fantáziálnak, jönnek aztán mennek max 1-2 hetet trollkodnak itt, aztán megunják...
2015. máj. 12. 17:15
 15/20 anonim ***** válasza:

Úgy tűntem mint aki felkapta? Csak leírtam a véleményemet, ez nem indulatos volt, csak próbáltam kifejező lenni.

Mondjuk azzal meglepsz, hogy itt mindenki keni-vágja ki kicsoda.

Mármint, rólam még Cyan sem vágta, hogy én én vagyok, pedig régen sokat dumáltunk. Meg 120kg, mégis honnan tudná bárki is ki ő? Mostanában sokat nézem a fórumot, de honnan tudnám kicsoda? Még magammal kapcsolatban is vannak kételyeim, de ez mondjuk ilyen spirituálisan elvont kérdés, nem ide tartozik.

2015. máj. 12. 18:25
 16/20 anonim ***** válasza:

# 13

Drugs Bunny csak úgy jellemzene téged szimplán hogy sötét gyökér.

2015. máj. 12. 18:50
 17/20 anonim ***** válasza:

Azzal ő magát is jellemezné. Egyébként szerintem halál mindegy DB kit-hogy jellemezne.

Őt is sokan tudnák jellemezni. Én nem teszem, mert hidegen hagy a stílusa.

2015. máj. 12. 18:55
 18/20 anonim ***** válasza:

Apropó - beszólogatás, oltogatás, f-a-szösszeméregetés:

Baromi értelmetlen dolgok, de én 15 kilóval intimsúlyzózok, szerintem.. győznék ;P

2015. máj. 12. 18:58
 19/20 anonim ***** válasza:
Én 70%-ban biztos vagyok benne, hogy táplálkozás harcmüvész vagy.
2015. máj. 13. 06:31
 20/20 anonim ***** válasza:

Lehet az 100% is. Továbbra is halál mindegy.

Gondolj csak bele, egy ember személyisége.. csak egy elme játéka, egy betanult szerep amit valóságosnak hiszünk. Csak egy nézet-háló. Ez rám ugyan úgy igaz mint rátok. Tök mindegy ki milyen nevű szerepet játszik, részemről csak illúzió, kamu.

Hallgassatok Fonográfot. Egyszerűen sosem mennek ki a divatból

https://www.youtube.com/watch?v=60a14UiZ85E

2015. máj. 13. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!