Edzés után dupla adag tömegnövelő?
Figyelt kérdés
Minden nap egyszer iszok Hyper mass 5000-t.
Edzésnapokon is egyszer iszok, de akkor dupla adagot (ez nem káros?).
A tömegnövelő mellett jó sok szénhidrátot viszek be, és nem tudom, hogy ez mennyire káros az egészségre (az elhízástól nem kell félnem, mert alig jön rám valami kis zsír, vagy szinte semmi).
2015. máj. 9. 15:03
1/8 anonim válasza:
Csak edzés után menjen cukros tömegnövelő. Napközben nem jó csesztetni az inzulinszintet.
2/8 A kérdező kommentje:
De napközben csak az ilyen édességekkel tudom fedezni a kalóriaigényem (csokik, cukorkák, chips), mert csak a 3 főétkezésnél tudok rendes kaját enni.
2015. máj. 9. 15:07
3/8 anonim válasza:
Veszel proteint és zablisztet. Azt tudod inni napközben is.
4/8 Osynho válasza:
Ha ilyeneket tudsz enni napoközben, miért nem eszel rendeset? Mi a különbség a csirkerizs és a csoki elfogyasztásában? Beteszed a szádba, összerágod és lenyeled. :)
5/8 A kérdező kommentje:
mi az a zabliszt
2015. máj. 9. 15:11
6/8 anonim válasza:
Ezt komolyan kérdezed? Keress rá. :)
7/8 A kérdező kommentje:
Rákerestem, megnéztem a szénhidráttartalmát, fehérjetartalmát, meg az árát és rájöttem, hogy ez a legjobb dolog amivel eddig találkoztam.
Egy kérdés még: hogyan kell ezt enni? Csak simán kanalazzam be azt kész? :D
2015. máj. 9. 16:34
8/8 anonim válasza:
Zabliszt bele a shakerbe együtt a proteinnel. Vizet öntesz hozzá, összerázod és mehet az arcba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!