Drugs Bunny miért nem tud már inkább csendben maradni? Miért jó neki, ha bekavar állandóan?
Én ezt a buz1qe dolgot nem értem...
Semmiben nem különbözik az "igazi" testépítéstől, csak annyiban hogy a normál ember számára is vonzó tud maradni. Értem én hogy néhányaknak attól mozdul meg a gatyó, hogy kai greene-t látja tangában, de ez szűk réteg.
És az átlagember nem is érti meg ezt a szűk réteget, hogy ez miért kell. És amit nem értünk, attól félünk/ódzkodunk/támadjuk. Ezért alakultak ki a jól ismert sztereotípiák: ostoba, műizom, fehérje = kox, stb. Ezek teljesen egyértelmű, és érthető dolgok.
Szerintem a komoly testépítők nagy részének elég komoly komplexusai vannak, ugyanúgy ahogy az őket vakon istenítő emberek nagy részének. Ez már abnormalitás ami pl a Mr Olimpián felvonul. Utálni fogtok ezért, de ez így van. Ez ugyanolyan, mint amikor emberek megműttetik magukat egy hatalmas luftballon csöcsért, vagy seggért (jenselter), ÉS EZZEL HÍRESEK ÉS SIKERESEK IS LEHETNEK. Mert erre van igénye a sok sérült baromnak.
Így közelítve a 30hoz remekül látom a volt osztálytársak fb-jén keresztül, hogy az összes ronda, és/vagy duci lányból egy plázap**a lett. Az a tipikus leborotvált, majd visszafestett/tetovált szemöldökű kilósminkes, önimádó, 100000 fotós, ruhamániás, magamutogató pi**a. Egy szóval kompenzál. Kompenzálja azt a komplexust ami a fiatal kora alatt alakult ki benne, hogy ő csúnya, és kövér. Egész egyszerűen azért, mert nem tudta elfogadni magát, és emiatt a társai se. Persze vannak ellenpéldák is, például akinek volt egy kis agya, az még diplomát szerzett, és saját egzisztenciát is szerzett. Nem pedig azzal volt elfoglalva hogy milyen jól nézzen ki.
Nah de elkanyarodtam eléggé. Már korábbi posztok alatt is láttam hogy rengeteg itt is a defektes ember (ne aggódjatok én is az vagyok, csak talán más tekintetben). Amikor fel van téve egy értelmes kérdés, és azon a 2-3 normális emberen kívül mindenki cseszik válaszolni nekik. Viszont amikor valaki netán valami butaságot, vagy csak elég ha félreérthető dolgot kérdez, máris ugrok 8-10 vérpisti verni a nyálát hogy "HÖHÖHÖHÖHÖ NÉZZÉTEK A HÜ**E GYEREKET! HÖHÖHÖHÖ!" Mindezt olyan mérhetetlenül ostoba, és alpári stílusban, hogy az fogalom. Egyszerűen azt kell mondjam hogy a testépítést elvakultan követő emberekre (itt értem a versenyszerű testépítők istenítését) tényleg igazak azok a sztereotípiák amikkel mindenkit illetnek. Én ha csak megemlítem valakinek hogy edzőterem, már apellál a bunkó, ostoba, mást (testi dolgok miatt) kiröhögő barmokra, és viszolyog az egésztől. És meg tudom érteni.
Hozzá kell tegyem hogy engem ilyen jellegű atrocitás szinte sose ért, valahogy közösség tekintetében kulturáltan tud mindenki viselkedni. Akkor jönnek elő a bajok, amikor nincs ott a felügyelet: esti bulikban a feszítés, és provokálás; monitor mögött az anyázás; vagy vegyük kathi bélát: a telefonon, amikor nincs közelben sem kamera, sem riporter.
És akkor ez alapján visszakanyarodva az elejéhez: buz1que kategória? Meg hogy azok csak csini pofijú modellek? Nem tudom még miket mondanak rájuk, jó ideje nem olvasok bunny-t, toxikus a közösségre az az ember, kicsit túl sokat hisz magáról. Semmivel nem tesznek többet, vagy kevesebbet mint a Mr Olimpián résztvevők. Max kevesebbet esznek, és koxolnak. Na meg néhányan nem lábaznak. Jah, meg nincs annyi aktív feszítés, és mutogatás a színpadon.
Szóval leszámítva az aberrált önmutogatást tangában (!!!), és az egészségre, és a közösség testképére veszélyes fizikumot ugyanazt nyújtja, DE a tanga hiánya miatt már buz1s. Valahol nem értem ezt a gondolatmenetet, meg merem kockáztatni, hogy én se tudok mindent (gyk alig tudok) erről a témáról, mert nem is olvastam utána egyáltalán.
Számomra elég bizonyíték amúgy az amerikában már sztár jeff seid féle éra sikere. Persze, irritáló, hogy mennyire sikeres ilyen fiatalon, meg hát a legtöbbjük ott is gazdag családból koxxal tolta nyilván. Ám ez egy átlag ember számára egészséges fizikai küllemet vetít (már amennyire egészséges ez a szintű tökéletes fizikum az átlag dolgozó ember számára...), és nem a szörnyszülött BEASTMODE HÁBORÚVAAAAAAAAAAN agyelborult, elitista baromságot, amit kox nélkül LEHETETLEN elérni, és egészségtelen is.
Ha az egészséget, és az egészséges sportot akarjuk közvetíteni, akkor azt is mutassuk lehetséges célként, és ne az abormalitást, ami veszélyes.
Jó hosszú lett, meg rendesen össze sincs szedve, cikáztam a gondolatmenetekben, de nem fogom átírni. Tapasztalatból tudom hogy a reakciók 80%-a lepontozásban fog megnyilvánulni, mert képtelen az ész érvek menti vitára, lesz 15-18% értelmetlen mocskolódás, és talán lesz egyvalaki akivel értelmes vitát lehet folytatni a témáról, nyitottan a témára, és nem szemellenzősen. Szóval lényeg a lényeg hogy kiírtam magamból, át nem fogalmazom, ti meg nem fogtok értékelhetően reagálni. :)
Szép kisregényt írtál,de ennek túl sok köze a buz1que-t kivéve nincs Bunnyhoz. Arról,hogy a térdnadrágos csinifiú-kategóriára miért vannak kiakadva a testépítők,már beszéltünk egy másik kérdésben.
Röviden összefoglalom neked: az a baj,hogy a phisique-versenyzők UGYANÚGY KOKSZOLNAK,mint a nagyobb súlycsoportú testépítők,csak a követelmények vannak leszállítva,ezért gyakorlatilag bárkiből lehet 1-2 év alatt versenyző,nélkülözve mindazt a munkát,ami egy nehézsúlyú fizikum felépítéséhez szükséges. A színpadon b..ziskodás már csak hab a tortán. Félreértés ne essék: én sem tartom esztétikusnak a Mr. Olympia-versenyzőket,az egész sport nagyon rossz irányba megy. Az még nem lenne baj,hogy eladhatóbb,a hétköznapi ember számára esztétikusabb vonalat próbálnak bevezetni,a probléma a fentebb leírt tényezőknek köszönhető.
Tényleg leegyszerűsítve: vagy maradj naturál,és érj el 10 év alatt egy ahhoz képest csúcs fizikumot,vagy kokszolj,de akkor legalább legyél nagy,ami szintén sok idő. De ez a kettő közötti,munka,szenvedés és szellemi érettség nélkül,bazi sok gyógyszerrel elért gyógykategória joggal kelt ellenszenvet
- egyfelől azokban,akik cuccolnak ugyan,de belerakták a munkát a fizikumukba
- másfelől azokban,akik naturálok,szintén belerakták a munkát a fizikumukba,és tudják,hogy sosem fognak úgy kinézni,mint buz1que-ék. Így már érthető?
Nem olvastam gyíkot pár hónapja, sem időm, se idegrendszerem nem volt az itt lévő szellemi sérültekhez, ha belinkeled szívesen elolvasom.
Ez mind szép és jó, és pontosan tudom hogy legalább vízhajtót tol az összes gyerek. Viszont a fizikumuk elérhető naturálban. És én erre szeretném kihegyezni a hangsúlyt.
- Az egyik olyan példát mutat, ami egészséges életmód mellett véghezvihető. A Mr. Olimpián versenyzők (vagy szuperbody akár, csak hogy hazait mondjak) 100%-a viszont nem.
- Az egyik társadalmi norma szerint elfogadott, a másik nem.
- Az egyik hamis üzenetet sugall a tápkiegekről, a másik nem.
Persze hogy hamarabb hozható, főleg koxxal az a fizikum, de ez miért kéne elvegyen az érdemből? Úgy érzem ez az egyetlen "erős" indok ez ellen, de ez se állja meg a helyét. Ugyanis lehet hogy hozol ~2 év alatt koxxal egy ilyen fizikumot, de azt ugyanúgy meg kell tartani. Ugyanúgy ott van közben, és utána is a munka. Épp úgy ahogy ezt a testépítőknél mindig szakjózza mindenki hogy "oké hogy koxol, de ugyanúgy ott van mellette a munka". És ez legalább kox nélkül is hozható, de nehezebben, keményebb munkával, és több idő alatt.
Kai G. forma meg egyáltalán nem hozható kox nélkül. Értem én hogy "jaj gyorsan jött siker" és hasonlók, de ez szerintem nem ok arra, hogy ilyen agyhalott módon ki legyen semmizve a kategória. A másik az, hogy ezáltal nagyobb tömegekhez juthat el a sport, az egészség (a tényleges), és a mozgás fontosságának üzenete.
Akkor nézzük meg a nőket! Náluk ugyanez a helyzet. A legnépszerűbb kategóriákban egy átlagosan jó alkatú nőnek nem kell komoly, sokéves munka ahhoz hogy versenyekre mehessen. Ez már csak szőrszálhasogatás.
Az meg hogy "jaj nem feszítenek a klasszikus testépítő pózokban" megint egy nevetséges indok. Attól hogy nem a hajhász, színpadias, látványos ráfeszítéseket csinálják, ugyanúgy megvannak a pozícióik. ( https://www.youtube.com/watch?v=3aKuo8l92ew ) Mellesleg megkérdezném ha tangában feszítenének majd beszrva, akkor már nem lenne kisemmizve az egész? De. Üres fikázás.
Bunny meg egy bóhóc semmi más. Annyi esze legalább van hogy megéljen belőle, ha már szétbszta magát, és testépítés terén semmit nem ért el kb. 2 mondatot nem érne az ember valójában. Ügyes volt, bedolgozta magát ebbe a környezetbe, ott is marad most már bármit is csinál. Észre lehet venni, hogy kis közösségben dolgoznak ők is mint a politikusaink: ha az egyik odafér egy kondérhoz, ad helyet a többinek is, és bevédik egymást ha kell (belső kör ugye). Épp ezért ugat bánni is béla érdekében, és épp ezért lett a buz1que kategória kisemmizve. Ők már nem férnek a kondérhoz, mert többen lennének, és kiszorítanák a "nagyokat". Így hát igyekeznek elnyomni.
Én sokkal közelebb állok a TWB vonal által KÉPVISELT dolgokhoz (nem, nem magához az emberhez). Szerintem is az a teljesítmény amikor 8-10 óra kemény munka után is ráveszed magad hogy lemenj edzeni naturálban, és este 10kor még főzöd a következő napi kajádat. Aki csinálta már, azt tudja miről beszélek. EZ a kemény edzés, és nem az amikor másra nem kell figyelj, teli vagy nyomva amúgy is, és még felpörgetőket is nyomsz.
Nyilván az a TWB gyerek is erősen igyekszik a felszínen maradni azzal, hogy botrányt igyekszik kavarni, keményen szembefordulni, hogy minél nagyobb legyen a hírverés körülötte. Bunny * 1/2 semmi más. Én a kreatin mítoszos cikkjén röhögtem marhajót. Nem azért mert rossz, csak akkora beharangozást csinált neki, meg csinadrattát, hogy a végeredmény köszönőviszonyban nincs vele. Én azt az egészet neki 2 nap alatt összedobtam volna, nem x Hónap "kemény kutatómunkájával". Csináltam már ilyesmit, tudom. Na mind1 itt pl sokkal szakmaibb, hosszabb, részletesebb cikket vártam. Gyenge.
Igazából ha lenne mondanivalója, és tudása, akkor heti szinten nyomna ki cikket valamiről, csak pontosan tudja hogy minden le van írva (testépítés nagyon túldolgozott téma, nem lehet benne újat alkotni). Nem tud mit produkálni, kiadta a sárga kapszulát átírva, és ennyi. Nagyobb volt a füstje mint a lángja. <-- ez meg az érem másik oldala
Olvass bele a neten barhol egy komolyabb komment folyamba akar egy hirmagazin, blog, forum alatt barhol, de tenyleg barhol a neten, es meglatod nem kell ahhoz testepitonek lenni h 10 bol 7 hozzaszolas anyazas, fenyegetozes es szemelyeskedes legyen. Konkretan ez lett az internetbol: a frusztacionk kielese es komplexusaink taplalasa.
# 11/14
„Szerintem a komoly testépítők nagy részének elég komoly komplexusai vannak, ugyanúgy ahogy az őket vakon istenítő emberek nagy részének. „
ezzel teljesen egyetértek. én is azt vettem észre, hogy a testépítők és testépítésért rajongók nagy része komoly komplexusokkal küzd. itt ezen az oldalon is az amatőr testépítők azt sem képesek elfogadni, ha vki nem ért velük egyet, és érdekes módon mindegyikről kdierül, h vagy nagyon alacsony, vagy vékony gyerek volt, csúfoltak stb. DE ha jól tudom, Bunny is elég vékony tinédzser volt.
„Bunny meg egy bóhóc semmi más. Annyi esze legalább van hogy megéljen belőle, ha már szétbszta magát, és testépítés terén semmit nem ért el kb. 2 mondatot nem érne az ember valójában. Ügyes volt, bedolgozta magát ebbe a környezetbe, ott is marad most már bármit is csinál. „
ezzel is egyetértek. Bunnytól egy dolgot nem lehet elvitatni: ahhoz volt esze, hogy bedolgozza magát a gyúrós közegbe, és mai napig ebből él. Van egy agresszív kis ismeretségi köre, amibe senkit nem hajlandóak beengedni, az érdemi vitát meg senkivel nem vállalja, csak személyeskedik.
„A kérdező kommentje:
Igazad lehet, csak annyira dühít már a Bunny. Amit a Kai Greenenél is leművelt, hogy először elhordja mindennek állandóan, utána meg cikket ír róla. Meg a physique kategóriába is beleköt, meg igazából mindig mindenbe. Semmi sem jó neki.”
jaj kérdező. ahogy írtam, Bunnynak ahhoz volt esze, h bedolgozza magát ebben a közegbe, de alapvetően egy tanulatlan, egyszerű ember. folyamatosan ellentmond saját magának. azt is mondja, h beteg, aki más kinézetével foglalkozik, ő mégis folyamatosan ezt teszi. szidja azokat ,akik a facebookon dolgokat osztanak meg magukról, közben a twitteren ugyanazt csinálja stb. Bunny összevissza beszél.
*
de bunnyval nem is az alpári viselkedés a legnagyobb gond, hanem az, h a biológiatudása is bőven hagy kívánnivalót maga után. Bunny azért ennyire „híres”, mert a primitív stílusával nagy reklámot csinál, és sok egyszerű ember vevő is rá, sőt igazából ha nem akarsz, akkor hallasz bunnyról, mert lassan mindenhol ott van. Az meg nyilvánvaló, h bunny tudása alapján a szakértők között az utolsók között van, sokszor egy olvasott amatőr testépítő is zavarba tudja hozni egy nehezebb kérdéssel, amire persze agresszívan reagál.
bunnynak arra van szüksége, h beszéljenek róla, ennyi.
szóval nem érdemes bunnyt komolyan venni, néha mond jó dolgokat, de nem egy észkombájn, és komoly pszichés problémái is vannak.
Ezt most fixel olvassa a TWB gyerek xD beszarok :D
13: "Igazából ha lenne mondanivalója, és tudása, akkor heti szinten nyomna ki cikket valamiről, csak pontosan tudja hogy minden le van írva (testépítés nagyon túldolgozott téma, nem lehet benne újat alkotni). Nem tud mit produkálni, kiadta a sárga kapszulát átírva, és ennyi. Nagyobb volt a füstje mint a lángja.
Tegnap 15:14
A többieket nem olvastam még, majd estefele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!