Az lehetséges, hogy genetikailag úgy vagyok kódolva, hogy naturálba nem tudom a karomat 38-asnál jobban fejleszteni?
Figyelt kérdés
2015. máj. 8. 10:37
1/12 anonim válasza:
Hát, mivel semmit nem tudok róla, nem tudom biztosra mondani, de szerintem egy 40-es kar mindenkinek meglehet.
4/12 anonim válasza:
Étrend jó? Pihensz eleget? Megy rendesen az edzés?
5/12 anonim válasza:
Testepites nem olyan mint a pumpa, hogy csak fujod es fujod :) gondolom a testednek is kell tudni tartani a tempot a fejlodeseddel ... es ha hulyen edzel, akkor ki is egetheted magad, edzhetsz mint egy allat, de csak egy szalkas ficko maradsz.
6/12 A kérdező kommentje:
3 Éve edzek abból 1 éve figyelek az étkezésemre.
Edzéseim változatosak (2 havonta új edzésterv) és rengeteg módszert kipróbáltam már.
A lábam és a hátam szépen fejlődik a mellel sincs baj, de a kar nem az igazi. 31-ről indultam és most tartok 38-nál de főlé nem nagyon megy (kivéve ha be van durranva :) )
2015. máj. 8. 16:30
7/12 anonim válasza:
Nem tudom mennyi edzel jól karra, minden esetre próbálj ki egy volumenedzést karra.
8/12 anonim válasza:
Kevés a kaja és nem jól edzel, tuti lehetne feljebb vinni.
9/12 A kérdező kommentje:
Tricepszre és bicepszre is 3 gyakorlatot 4-es sorozatokkal. szoktam szuper szetteket csinálni probáltam a 21ezést.
77kg vagyok a fehérje bevitelem 150-160g/nap a ch 250-300g
2015. máj. 8. 17:40
10/12 anonim válasza:
Nálam az volt jó, mikor pl mell után beteszek 1 gyakorlat (3 sorozat) tricepszet. Hát után meg 3 sorozat bicepszet.
Pénteken meg teljes kar, 3-4 gyakorlattal izomcsoportonként.
Próbáld ki, hátha..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!