Butaság, de nem merem elővenni a kajám mások előtt, így van, hogy csak reggel 6kor és este 6kor eszem, így hogyan nézzek ki jól?
Nem bírom azt a bámulást, mintha mindenki engem nézne, hogy milyen kényes, milyen kis egészség mániás, milyen elkényeztetett stb
Egyszóval nem merem önmagam adni, hogyan kerekedjek ezen felül, nem bírom magam felvállalni.
Gondoltam, hogy nő vagy:) Nekem középsuliban voltak mindenbe beleszólós, mindenkiben hibát találós osztálytársnőim. Akkor még nem edzettem, nem tudom, hogy a kaját pl kinézték-e volna, de rengeteg mndent igen.
De ez mind csak rosszindulatra és féltékenységre vezethető vissza. És kire vagyunk féltékenyek? Akiket jobbnak érzünk magunknál. Egyél nyugodtan, nézz ki egyre jobban, és fürödj a féltékenységükben, mert ez azt jelenti, hogy valamit jól csinálsz!:) Az ilyen lányokat csak így tudod "lerendezni".
Hajrá:)
Jaa, nő vagy?
Akkor szokj hozzá, mert ha majd jól fogsz kinézni, akkor nemcsak beszólogatni fognak, hanem utálni is az irigy nők.
Viszont a jutalom az, hogy a férfiak a "lábaid előtt fognak heverni".
Valamit valamiért, tényleg döntsd el, hogy mi a fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!