Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Butaság, de nem merem elővenni...

Butaság, de nem merem elővenni a kajám mások előtt, így van, hogy csak reggel 6kor és este 6kor eszem, így hogyan nézzek ki jól?

Figyelt kérdés

Nem bírom azt a bámulást, mintha mindenki engem nézne, hogy milyen kényes, milyen kis egészség mániás, milyen elkényeztetett stb

Egyszóval nem merem önmagam adni, hogyan kerekedjek ezen felül, nem bírom magam felvállalni.

2015. máj. 5. 21:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én még az érettségin is dobozoltam. Szépen kiraktam, azt ment a rizs, csirke, brokkoli befele
2015. máj. 5. 22:44
 12/20 anonim ***** válasza:
Pont ez lenne a normális, hogy a nap folyamán is teljes értékű étkezéseket folytatnának az emberek.
2015. máj. 5. 22:47
 13/20 - palilaci - ***** válasza:
Nem. Az lenne a normalis ha mindenki a sajat dolgaval torodne.
2015. máj. 5. 22:50
 14/20 anonim ***** válasza:
Igen csak itt jön a csavar Pali, hogy te leszarod milyen szrt esznek, ŐK JÖNNEK ODA, ŐK BSZOGATNAK veled.
2015. máj. 5. 22:56
 15/20 anonim ***** válasza:
-veled. Illetve engem nem szerencsére, de másokat igen.
2015. máj. 5. 22:57
 16/20 EmiEmii ***** válasza:

Gondoltam, hogy nő vagy:) Nekem középsuliban voltak mindenbe beleszólós, mindenkiben hibát találós osztálytársnőim. Akkor még nem edzettem, nem tudom, hogy a kaját pl kinézték-e volna, de rengeteg mndent igen.

De ez mind csak rosszindulatra és féltékenységre vezethető vissza. És kire vagyunk féltékenyek? Akiket jobbnak érzünk magunknál. Egyél nyugodtan, nézz ki egyre jobban, és fürödj a féltékenységükben, mert ez azt jelenti, hogy valamit jól csinálsz!:) Az ilyen lányokat csak így tudod "lerendezni".

Hajrá:)

2015. máj. 5. 23:04
 17/20 anonim ***** válasza:

Jaa, nő vagy?

Akkor szokj hozzá, mert ha majd jól fogsz kinézni, akkor nemcsak beszólogatni fognak, hanem utálni is az irigy nők.

Viszont a jutalom az, hogy a férfiak a "lábaid előtt fognak heverni".

Valamit valamiért, tényleg döntsd el, hogy mi a fontosabb.

2015. máj. 5. 23:12
 18/20 anonim ***** válasza:
Nagyon hülye emberek között vagy akkor. Én még tanulok, év elején elég furán néztek rám, hogy mindig ezt eszem, aztán elmagyaráztam, hogy miért. Most ott tartunk, hogy kb. 5-6 ember az osztályból egyszerre nyammogja a rizses húst. :)
2015. máj. 6. 08:22
 19/20 anonim ***** válasza:
Hülyeség miatt aggódsz, és remélem te is belátod majd! Egyééél!:D
2015. máj. 6. 21:16
 20/20 anonim ***** válasza:
Errol en orakat meselhetnek :) egyel csak egyel ;)
2015. máj. 6. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!