Szeritnetek koxol?
Egyik ismerősöm 17 éves, 73kg.
1 ismétléses maxjai
felhúzás 190kg
fekvenyomás 130kg
guggolás 170kg
2 éve foglalkozik súlyemeléssel. Nem irígykedésből kérdezem, mert én teljesen más vonalon mozgok(street workout), csak kíváncsi vagyok :). Amúgy elég sokszor van fáslizva, tapasszal bekötve/fedve a keze-lába. Gondolom fájnak az izületei. Nem túl korai ezek szerint ez a terhelés a testének? ( mind a két kérdésre válaszoljatok :D köszi)
Én 16 évesen 150kilót nyomok fekve és naturál vagyok.
Nem biztos, hogy koxol.
Ez erőemelés nem súlyemelés. Egyébként, ha versenyző szeretne lenni akkor nem korai, persze ez nem épp a legegészségesebb. Ismerek egy súlyemelő srácot, nemzetközi szinten is elég jó eredményei vannak, világversenyekre jár stb. A lényeg, hogy bizony előfordul hogy flector+cataflam kombóval tud csak edzeni. Egész egyszerűen ha valaki jó eredményeket akar elérni, akkor nem teheti meg, hogy heteket, hónapokat pihen. A súlyemelők is akkor pihennek ha komolyan lesérülnek, de ez minden sportnál így van.
Tehát nem feltétlenül kokszol, szerintem még simán vállalható eredmények, hogyha komolyan veszi a sportot.
Hát én mit szóljak, inkább lepontoztak 14%-ra, minthogy gratuláltak volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!