Lehet ugy is fogyni ha nem válogatom meg az étkezésem? Többi lent.
" Ha mindent és minden mennyiségben eszek akkor is lelehet adni a felesleget tornával" Étrendváltoztatás nélkül nehézkes a fogyás. De ahogy Zsolt említette, a kalóriaminusz a lényeg. Ha az étrended változatlan marad és a torna (bármit is jelentsen ez) miatt kalóriaminuszba kerülsz, akkor lehetséges a fogyás. Hogy most ez zsírból vagy izomból, az már picit bonyolúltabb.
De a diéta se ördögtől való, magas fehérje, sok rost és zöldség, minőségi szénhidrát minőségi zsír. Csak jól járhatsz vele.
Nem gondolom, hogy egy jó étrend önsanyargatás lenne, én össze tudtam hangolni a hedonizmusommal, aminek nem elhanyagolható része volt az, hogy ha kívánok valamit, tipikusan megeszem...
De a kalóriamínusz mindenképpen kell. Nálam pont ezért kellett étrendváltoztatás, hogy el tudjam érni a kalóriamínuszt, olyan nincs, hogy viszonylag keveset eszem és kaparom a falat az éhségtől, az nem hedonista dolog és amúgyis rossznak tartom.
Úgy nem lehet, hogy azt csinálunk, amit akarunk és amit akarunk, az rossz, fegyelmezetlen táplálkozás... Valami rendszer azért nem árt.
Fogyni rengetegféleképpen lehet, nekem azért az egészség is fontos szempont, a fogyásnál is fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!