Ötletek szálkásításnál éhségérzet ellen?
Figyelt kérdés
2015. máj. 3. 13:47
1/13 anonim válasza:
Rostos étkezések, de az az igazság hogy ha jól csinálod éhes vagy. Fokozatosan lassan csökkentsd a kalóriákat ezt tudom ajánlani.
4/13 anonim válasza:
Papírgalacsinokat kell nyelned,mint ahogy teszik azt a modellek is.
5/13 Tyler913 válasza:
Sok folyadék,sok zöldség.
Van jó pár olyan étel,amiből nagy mennyiséget le lehet nyomni úgy,hogy kevés szénhidrátot viszel be vele. Pl. sovány túró,tojás. Van pár recept,hogyan lehet ezekből ételeket kombinálni.
6/13 anonim válasza:
+ ördögnyelv vagy abból készült tészta (NoCarb, házilag olcsóbb 8 g konjaclisztből tudsz készíteni 250 g NoCarb tésztát), lenmagliszt, több rost, több folyadék
7/13 anonim válasza:
Megemelt feherjebevitel, magas jollakottsag erzetet okozo etelek
Rizs helyett sult burgonya.
Idoszakos bojtoles.
8/13 anonim válasza:
Ezek mind jók, de az viszonylag természetes, ha ennek ellenére is éhes vagy. Alacsony a vércukorszint, ez az oka.
9/13 anonim válasza:
Miert lenne termeszetes ha ehes vagy?
10/13 anonim válasza:
Mert kalóriamínuszban vagy? Én tömegelésnél is éhes vagyok gyakran, pedig elhiheted magasan van a kalória és a szénhidrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!