Mit tudnátok tanácsolni éhségérzet ellen?
Figyelt kérdés
Főiskolára járok, és indulás előtt szoktam reggelizni, de ahogy elkezdődik az első órám, rám tör az éhség, szörnyen elkezd korogni a gyomrom... Elég kellemetlen, mert nem tudok odafigyelni az előadásra... Mit tehetnék?2015. márc. 15. 16:22
1/5 anonim válasza:
Reggeliz többet.
Ha viszel be kis kekszet, azt óra alatt is tudod enni.
2/5 Szintiszoli123 válasza:
1. Egyél többet
2. Ha már nem ehetsz többet, egyél rostosabban és fehérjedúsabban.
3/5 anonim válasza:
én viszek magammal kekszet vagy cukorkát, másfél óra az előadás, 5 szem cukorka/keksz tökéletes korgás ellen.
4/5 anonim válasza:
A gond ott van hogy nem jó amit reggelire eszel, valószínűleg valami szemét kaja vagyis valami üres, gyorsan felszívódó szénhidrátot viszel be pl.: szalámis fehér zsemlét.
Próbáld ki egyszer a zabkását, az olyan tökéletesen beállítja a vércukor szintet hogy miután reggel hétkor elfogyasztom utána órákig nem vagyok éhes.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
Gyumolcsturmixot szoktam inni, meg muzlit eszek...
Az a baj, h nem minden eloadason lehet enni.
De a zabkasat megprobalom majd!
2015. márc. 20. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!