Miért bírálják az "eredményeim" azzal hogy "csak a fehérjeporral felfújtad magad"?
Vannak ilyenek. Nem hiszem, hogy hatna rájuk bármi, reménytelenek. Ne foglakozz velük.
De azért tényleg erős. Nekem semmi közöm a testépítéshez (csak érdekel, olvasok róla és egyszer finoman majd... remekül akarok kinézni öregen :D), de amíg nem tudtam, mi konkrétan a fehérjepor, sem beszéltem róla hülyeségeket. Másoknak miért kell? A fenti is elég meredek, de láttam már hasonlókat.
Jogosak a kérdéseid a bébitápszerrel és zacskós levessel... :D Hú, de nem bíznék egyikben sem, inkább a fehérjepor, bár azt sem áll szándékomban szedni soha, különféle okokból, de egyik sem az, hogy az rosszabb lenne, mint a bolti termékek zöme... Bezzeg a fröcskölők tejet azt isznak, mert az élet, erő, egészség... De a fehérjeporok bűnös, káros anyagok, hogyne. Legalább megnéznék, miből áll, könyörgöm.
De a normál táplálkozás témával ugyanez van. Olyan az, mint a vallás, akkora intoleranciát és az Egyetlen Igaz Út vehemens védelmezését a bigott vallásosaknál lehet látni.
Évek óta gyk-zom, pár emberkével volt már egypár csörténk, én a magam részéről legjobb tudásom szerint érveltem s a másik sem volt hülye, volt némi tudása is, csak nem egészen elég és megfelelő. Nem értem el vele semmit. Vannak igen makacs emberek, akiket nálam jobb érvelők tudományos tényei sem tudnának meggyőzni.
Szerintem inkább örülj neki,ha az ilyen kretének megszakítják veled a kapcsolatot. Legalább nem húznak le. Valószínűleg sekélyes önigazolás keresnek csak arra,miért "jobb" az ő el elcseszett életmódjuk.
Kiváló stílusgyakorlat erről a jelenségről itt:
Az ilyenek helyett keress inkább motiváló barátokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!