Sokat számít az első doboz táplálékkiegészítő?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy szeretnék Dymtize Elite Whey-t venni, viszont csak Mutant Whey-t tudok beszerezni. A kérdés az lenne, hogy mennyi különbség lesz/lenne a kettő doboz kiürüléséig? Gondolom nem túl sokat tesz egyik doboz se még, pláne, ha csak a 2,27 kg-s kiszerelésről beszélünk.2015. ápr. 29. 20:40
1/4 A kérdező kommentje:
Annyit hozzátennék, hogy nem arra gondolok, hogy biztos befolyásolja a későbbi testépítős karrieremet a legelső doboz. Hanem, hogy 1 doboztól még nem kell sokat várni. Gondolom én. És hogy a kettő fajta sokban különbözne-e a végére.
2015. ápr. 29. 20:41
2/4 anonim válasza:
Ezek nem csodaszerek. Szimplán kaja. Ha rossz a fehérjebeviteled, akkor valamennyit dob rajtad majd.
3/4 anonim válasza:
Hát nem egy doboz fog rád izmot dobni, de még több sem. A napi össz tápanyagbevitel számít. De már leírtam sokszor, hogy veheted a mutantot, csak abból többet tegyél a shakbe mert csak 60%-os. Így érthetőbb?:)
4/4 anonim válasza:
Már leírták párszor, és a sárga kapszulában is benne van, hogy ez élelmiszer, és ha szilrád étkezésből megvana fehérje, akkor nem kell.
Te megveszel egy irtó drága wheyt, holott szerintem az lenne az értelme, hogy egyrészt kényelem, másrészt olcsóbb így mintha csak húst ennél
Persze a kényelem megmarad drága whey esetén is, csak drágábban jössz ki mintha csak húst ennél...
De hogy ez miért fontos, hogy 2,27 kg???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!