Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vettél már táp. Kieget ami...

Vettél már táp. Kieget ami kidobott pénz volt? Mi volt az?

Figyelt kérdés
10-15 éve még alig volt pár féle kieg. a mostaniakhoz képest és én nem látom, hogy a jelenlegi kínálat sokkal többet nyújtana, mint az akkor HELYES étrendhez használt 1-2 dolog. Szerintem rengeteg pénzt húz ki feleslegesen az emberek zsebéből már ez az iparág és pl. míg valaki simán megvesz 10 ezerért egy teszto növelőt, azt már meggondolja, hogy vegyen-e 2 kg csirkemellet... 1 kapcsolódó cikk: [link]

2015. ápr. 19. 08:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a ginkgo biloba volt folosleges, mivel semmit sem segitett, utana kiprobaltam a lecitint, ami viszont szuperul mukodott.
2015. ápr. 19. 08:09
 2/3 anonim ***** válasza:
78%
Persze, sok mindent megvesz az ember ami fölösleges, de hát ez a hobbink, erre költünk. Aki kocsit tuningol az vesz másik kipufogót, spojlert, stb, a horgász meg megveszi a 100. csalit vagy botot, stb. Ki mire költi a lóvét. Nekem mára elég egy protein, vitamin és szálkásításnál bcaa. Néha kreatin és ennyi. Tesztófokozó meg pont nem kell fiataloknak ez egyértelmű. De ha ők erre akarnak költeni, akkor az ő dolguk, nekem ettől nem lesz rosszabb az életem.:)
2015. ápr. 19. 08:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem már több száz kiló fehérjét meg tömegnövelőt bepusztítottam tizenéves koromban + kreatin, tesztoszteronszint növelő, energizáló, BCAA, no fokozó, multivitamin, izuletvédő, c-vitamin.

Nem mondom, hogy felesleges volt, mert nagyon jó alapot húztam fel, ma már fele olyan keményen sem nyomom, mint akkor és mégis jó felépítésem van. Utóbbi hármat eszem már csak, a többire nem költök, elvagyok természetes kaján.

2015. ápr. 22. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!