Holt tudok olyan kreatint rendelni aminek nincs ráírva a dobozára, hogy kreatin?
Műanyag zacseszba inkább ne töltsd át, mert mutter még azt hiszi kokain vagy "koksz"...
Fogod a kiürült fehérjés dobozod, elbattyogsz a bótba, veszel kreatint és átöntöd bele és jónapot...
Egyszerű, vedd rá őket, hogy vegyék meg maguknak és abból szedheted a saját adagodat. ugyanis az "idősebb" embereknek is jót tesz, sőt mivel minden izom működését elősegíti a szívgyógyászatban is használják néha, sőt az izom erőt érintő izom sorvadásos betegeknél is egy élhetőbb élet színvonalat tudnak biztosítani a betegeknek is a kreatin segítségével.
A kreatin főképp a vörös húsokban található meg. A szüleink szokták mondani, a marhahús erősít. talán ők (a tieid) is ismerik ezt és ha ezzel kezded bevezetni őket ennek a lényegébe, akkor jobban átlátják, hogy a vörös hús félék is azért adnak nagyobb erőt ősidők óta közismerten, mert több kreatin van bennük.
Az itt linkelt cikket mutasd meg nekik és maguk fogják megvenni a kreatint is és vesznek mellé CLA kapszulát is! :)
Tudom, ők a leírtaknál még jóval fiatalabbak, de ez mindenkinek jót tesz, persze a testmozgás kell mellé. Viszont én a 84 éves anyámnak is adok néha, amikor mondja, hogy eléggé fáradtak az izmai. Kis idő múlva mondja, hogy tényleg jobb lett, mert segíti az izom anyagcseréjét.
Szóval vetesd meg a szüleiddel, mert nekik is jót tesz, még ha csak a napi teendő szintjén mozognak is.
Persze izmot csak úgy épít észrevehetően, ha tényleg keményen rá edzesz, viszont ezzel az is könnyebben fog menni neked.
Már utána keresgéltem a kretinnak és mindenhol az jön le, hogy teljesen biztonságos természetes étrend kiegészítő az előírt adagon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!