Testépítés nem az erőről szól, de mégis! Ki mennyivel nyom fekve, guggol, és mennyivel bicepszezik?
Általában ismeretlenül ha valaki megkérdezi, miután kiderül valakiről hogy gyúr, na és milyen erős vagy?
Sokszor volt itt is hangoztatva, hogy nem az erő számít, de rögtön jött itt is a másik tábor, de bizony az izmosság maga után vonzza az erőszintnövekedést is.
Ki milyen erős ezekben a gyakorlatokban?
Egyszeri maxot is lehet írni, vagy szériában mennyi megy.
kort és edzéssel eltöltött időt is leírhatjátok, csak viszonyításként.
Fekvenyomás:35kg
Bicepszezés:20kg
Guggolás:(Combhajlitó 50kg)
Szerintem itt nem a súly számit, tudod barátom, nem szégyen kis súllyal edzeni, mert a nagyok is voltak kicsik!! :D
Széria súly:
Guggolás: 90kg
Felhúzás: 130kg
Fekvenyomás: 80kg
Állva bicepsz: 40kg
16/F kb 8 hónapja edzek komolyabban.
--gömb--
Maxok:
Fekvenyomás 95 kg
Guggolás 100 kg
Felhúzás ~170 kg
Kétk. b. 50 kg
Ez 1 hét szünet után, előtte minden nap edzettem mindent kb fél évig.
Fekvenyomásban és guggolásban voltam erősebb (guggolásban lényegesen, januárban 140 körül tudtam), azaz végeredményben lekormoltam az izmokat a minden nap edzéssel (túl nagyra vettem a súlyokat, főleg guggolásnál kellett volna lassabban emelni rajta), de érdekes módon felhúzásban sikerült erősödni, ott 95 kilóba húztam 1*30-at, minden reggel. Mindezt kalória mínuszban még mindig, mondjuk nekem nagyon sok kalória kell alapból, annyit azért nem sikerült lassítani az anyagcserémet hogy 2-3000 kcal elég legyen energiaigényes munka mellett.
Fekvenyomás: Az összessel
Bicepszezés: Az összessel
Guggolás: Az összessel
Az edzőtársam senki más, CSAK Norris.
Mit kellet felpontozni gömb eredményén?
Full átlagos.
--gömb--
Én meg azt nem értem, hogy a 76%-os vagy palilaci válaszán mit kell lepontozni.
Egyébként miért baj, hogy engem felpontoznak? Tisztában vagyok vele hogy ez nem komoly erőszint, nem is ezért írtam le, nem az volt a kérdésben hogy csak az írjon aki 200 kiló fölött van minden alapgyakorlatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!