Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik kreatint ajánljátok...

Melyik kreatint ajánljátok illetve mire figyeljek oda betöltésnél?

Figyelt kérdés

Alkaly-X

Pump-Fx

Vitargo CRX

Mire figyeljek oda az étrendemben ha elkezdem ezeket használni, illetve hogyan adagoljam őket.

Tudom, tudom ott a leírás.. de én a gyakorlati tapasztalaton alapuló véleményeknek jobban hiszek.

Köszi!

2015. ápr. 27. 20:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Semelyiket. Sima monohidrát port vegyél. Feltöltés: első 6-7 napban napi 0,3g x ttkg, majd szintentartásra ennek a fele.
2015. ápr. 27. 20:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Kreatin monohidrátot.

Ha van kedved éredetni és kevergetni akkor vehetsz pont is és mindig vacakolsz vele. magam részéről egyszer vettem porban, de azt gyűlöltem. Pontosabban inkább nem vettem be, minht mondig foglalkozzak vele. Aztán vettem rágótablettát és tényleg sokkal egyszerűbb használni, főleg ha nem helyhez kötött a sport formája. Út közben bárhol bekaphatsz belőle és vízeel leöblíted az összerágott tablettát és nem kell kamatyolni kevergetni vízzel meg porral, ami szóródik és kényelmetlen. Nekem nagyon elviselhetetlenül az volt, amikor még nem tudtam, hogy van más formában is, ahol könnyedén darabra mérhető a mennyiség.

2015. ápr. 28. 18:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Az első mondat pontosan így hangzik:

Ha van kedved méregetni és kevergetni akkor vehetsz port is és mindig vacakolsz vele.

2015. ápr. 28. 18:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Gazdaságosabb a por és nem eszel meg vele egy csomó adalékanyagot. De ez egyéni vélemény.
2015. ápr. 28. 18:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Gazdaságosabb, vagyis olcsóbb a por forma, de cserébe sok macerával jár a bevétele. Inkább fizetek érte valamivel többet de ne kelljen vacakolni vele minden alkalommal, naponta többször is. Főleg út közben ne, amikor örülök, hogy bekapom és túl vagyok rajta, nem hogy még port öntögetni, ha szél van szétfújja, nincs hova pakolni hozzá a mércét dobozt, poharat meg mi a kutyafülé, a kellékeket.

Nem. Az előre adagba préseltből napi 5 szemet lehet max. bevenni. Szemenként kb óránként betolom aztán menet közben rágom. Pont úgy mint a HMB-t (annak szar íze van), ami segít zsírt lebontani. De az csak durva izom igénybevételkor működik, amikor az izmot nagyobb tartós stressz éri. A lebontott zsírt a szervezet elégeti.

Reggel mérem a súlyom, korábban ment fel 70 kg fölé, de amióta heti kétszer nyomom, azóta reggel mérek többször 68-69 között a kreatin megkötött folyadék többletével együtt. Azért reggel, mert nap közben tele eszem iszom magam és az nagyjából rendeződik reggelre.

Nekem a lényeg, minél kevesebb macerával járjon.

Persze aki szeret "főzőcskézni" vele, vagy épp van türelme hozzá, na meg helyhez kötött sportot űz, az csak kevergessen.

2015. ápr. 28. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!