Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ilyen börtön gyakorlatokkal...

Ilyen börtön gyakorlatokkal mennyire lehet izmot építeni?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=qjkasaXx9Ro

Ebben a videóban Kali Muscle mutat be pár bicepsz és tricepsz gyakorlatot, amit a börtönbe csinálnak. Ezekkel a gyakorlatokkal (és persze jó étrenddel) lehet izmot építeni ?

2015. ápr. 25. 18:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Egy kisebb szintet el lehet érni. De mièrt nem súlyzózol, ha izmokat akarsz? :)
2015. ápr. 25. 19:05
 2/18 A kérdező kommentje:
Mert nincs pénzem súlyzóra, meg edzőteremre sem.
2015. ápr. 25. 19:12
 3/18 A kérdező kommentje:
Most 34cm a felkarom. Elérhetek ilyen gyakorlatokkal + fekvőtámasszal és húzódzkodással 40cm-es felkart ? (a fekvő és a húzódzkodás a fegyencedzés szerint menne)
2015. ápr. 25. 19:13
 4/18 anonim ***** válasza:
A fegyencedzés című könyvet olvasd el.
2015. ápr. 25. 19:14
 5/18 A kérdező kommentje:
Már elolvastam, megvan régóta. Csak nincs pénzem ételre, és már az első szintet se tudom végigvinni, mert egyszerűen nincs energiám.
2015. ápr. 25. 19:15
 6/18 anonim ***** válasza:
Ja bocs, akkor még nem làttam hogy írtàl. Van aki eléri vele, egyénfüggő.
2015. ápr. 25. 19:15
 7/18 A kérdező kommentje:
Vagy ha bemennék egy börtönbe, ott milyen kaják vannak nemtudod véletlenül ? Lehet ott kitudnám gyúrni magam.
2015. ápr. 25. 19:16
 8/18 anonim ***** válasza:
Annyira nem jó, ezért ne menj be. :)
2015. ápr. 25. 19:22
 9/18 A kérdező kommentje:
Azért biztos több, mint amit én eszek. Napi 1 tál zabpehely, és 0,5kg kenyér a kajám + víz. Ennél biztos többet adnak enni.
2015. ápr. 25. 19:26
 10/18 anonim ***** válasza:

Dolgozol vagy még nem? Egyébként ez nem ér sokat amit mutogat. Erős kar a húzódzkodásoktól lesz és tolódzkodástól. Ha a toloncba beledőlsz, akkor meg jobban megy mellre. Ez a törülközős gyakorlatok kiegészítésnek jók. Még a terhelés is lehet vele igazítani, mert attól függ mennyire dől bele a társad. Guggolni viszont jól lehet egy haverral, csak vigyázni kell, hogy ne boruljatok fel. Én olyan 65 kiló vagyok és a 70-80 kilós srácokat cipelgettem, meg guggoltam velük. Kicsit talán izmosabb is lettem, de a lábam előtte se volt gyenge.

Szóval a tolódzkodásra, húzódzkodásra menj rá, mert ezek jó tömeget tudnak hozni egy full kezdőnek.

Ez is mehet:

https://www.youtube.com/watch?v=XzY4pv_JWu8

Fogás szélességet is variálhatod a gyakorlatoknál. Csak kreativitás kérdése. Egyébként a sitten is a tolódzkodás és húzódzkodás a mérvadó, mert az amcsi börtönökben ha jól tudom sok helyen elkobozták a súlyokat. És ne félj ők se esznek sokat, nem is jó minőségű. Másoktól veszik el a kaját vagy csempésznek, behozatják valahogy. Az meg megint tévhit, hogy szteroidokban dúskálnak. Neked is meg kell próbálni valahogy kaját szerezni. Nem kell csirke-rizs, de ne kenyéren meg vízen élj, ha teheted. És minden tiszteletem, hogy próbálsz edzeni és kitörni a szarból. :)

2015. ápr. 25. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!