Túró vs. Casein Complex?
Alapvetően abbahagytam a sovány túró fogyasztását is, mivel a benne lévő cukor jelentősen hátráltattta a diétámat, azonban így, hogy átállok ketogénre úgy gondolom mégiscsak elengedhetetlen lenne a kazein, fontosabb, mint eddig bármikor. A kérdés az, hogy a Casein Complex megéri-e az árát. 1 kiló túró 800Ft, 5 napig elég, tehát bármilyen káros is bizonyos szempontból nekem, mégiscsak havi 4800 Ft összesen. A Casein Complexre azonban nagyon szép dolgok vannak írva, több aminosav, kevesebb cukrot is tartalmaz, ha a 2.35kg-os kivitelt veszem, akkor 1,5 hónapig elég, tehát 7200 Ft (túró ára) helyett közel dupla összeget adnék ki érte, 13.900Ft-ot.
Megéri az árát, vagy azért ennyire nem jobb, mint a mezei sovány túró?
Igen, valamennyi menni fog, amit tudok, megteszek, hogy tartsam a meglévőt, de szénhidrátcsökkentés és hintáztatás az már nem megy, semmit nem ér hetek óta. Szóval inkább lemegyek pár kilót így, aztán majd onnan tömegelek vissza, ügyelve arra, hogy ne zsírosodjak nagyon.
Mindenesetre azzal biztatom magam, hogy sokan jókat írtak a diétáról, Rich Piana is (persze, tudom, nem naturál) kellemesen vélekedett róla. Azt egy másodpercig nem vitatom, hogy a szénhidrát sokkal jobb választás izomépítésre, mint a zsír, de ki tudja, hátha endomorfként profitálok belőle még így is.
Legfeljebb egy nagyon negatív tapasztalatot szerzek, de legalább kipróbáltam ezt is! Ugye mindenki a saját kárán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!