Vettem danabolt meg szőlőcukrot és kreatint. Jó lesz?
Figyelt kérdés
Ha elfogy a danabol veszek 1 kiló fehérjét, hogyegmaradjon a forma.
Jó lesz?
#butalitas
2015. ápr. 19. 14:28
21/26 anonim válasza:
ja, az már ütne, úgy néznél ki mint jay cutler
22/26 anonim válasza:
A Jumbo tényleg durva lenne, mert abban van egy kevés fehérje is.
23/26 anonim válasza:
Hagyd a feherjét az hülyeség! Ahogy vége a kurának menj el személyi edzőnek, és tanitsd az embereket arra amit te már tudsz! Hatalmas tehetséged van a testépitéshez!
24/26 anonim válasza:
Igazad van! a fehérje csak szálkásít, de a tömeg az dana, vegyél mellé sok sok kreatint, nem baj a napi 85-100 gramm, de azt csak hosszú távon lehet! Én még anno sokat toltam syntholt, de miután elfogyott étolajat használtam, olcsóbb, jobb! a sok hülye meg nem számít, a parizer az igazi energiaforrás, napi 4 kilót ha betolsz (persze végbélen keresztül, hogy gyorsabban felszívódjon), eléred a tökéletességet!
25/26 anonim válasza:
Ez így tökéletes,mellé ajánlom a Nesquick kakaót liszttel összekevered,egyél hozzá virslit,és egy bögre tej hozzá.
Ha ez meg van akkor a kura végén nehogy fehérjét vegyél mert még a végén izom is lesz,hanem toljál nutellát tejjel.Ennyi a titka :))))
26/26 Staykeer válasza:
hogy lehetsz ennyire barom ,hogy azt mondod h a fehérje szálkásít jó akkor nem kardiózok nem csinálok semmit csak zabálom a fehérjét..... ennyi okos embert... a másik meg azt mondja egyszerre szálkásít meg tömegel :DD ilyen nincs elösször minőségi tömegnövelés ez általában 3-6hónap szénhidrát>fehérje aztán lehet formásítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!