Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A testépítők miért ilyen...

A testépítők miért ilyen mesterséges dolgokat szednek?

Figyelt kérdés
Állandóan tablettákat, meg porokat szednek. Miért nem inkább igazi élelmiszereket esznek? Nem félnek attól, hogy nem tudják mi van ezekben a porokban?
2015. ápr. 18. 10:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
63%

# 20

Látszik ne vagy tisztába a dolgokkal olimpikonok is használnak táplálék kiegészítőket amik teljesen legális és engedélyezett.

2015. ápr. 18. 11:18
 22/31 anonim ***** válasza:
42%
Te még mindig nem érted. A táplálékkiegészítők NEM DOPPINGSZEREK, NEM FOKOZZÁK A TELJESÍTMÉNYEDET, csak az étrendedből hiányzó tápanyagokat és vitaminokat tudod vele pótolni, ezért nem is nélkülözhetetlenek. Amivel te kevered azok a kokszok, az egy teljesen már kategória és annak az ára is megvan...
2015. ápr. 18. 11:19
 23/31 anonim ***** válasza:
43%
Ekkora troll dumát, amit itt összehoztál. Szánalom. :)
2015. ápr. 18. 11:21
 24/31 anonim ***** válasza:
48%
Hagyjátok, csak trollkodik egy 15 éves kisgyerek.
2015. ápr. 18. 11:21
 25/31 Titusztitusz ***** válasza:
58%
Jó...Ha ÉN vagyok az, aki MÉG MINDIG nem érti azt, hogy a másik miröl beszél, ám legyen...Én leírtam a magamét, aztán lehet ízzadva csűrni-csavarni-csúsztatni a dolgok lényegét némelyeknek tovább a végtelenségig...Felőlem...További kellemes virtuális eszmecserét akkor...
2015. ápr. 18. 11:23
 26/31 anonim ***** válasza:
35%
Szevasz nagyon hasznos Tituszka, látszik is a százalékodon kisgyerek. Ne gyere ebbe a kategóriába ennyi ésszel.
2015. ápr. 18. 11:24
 27/31 anonim ***** válasza:
39%

Titusz hülyeségeket beszélsz mert olyan témáról próbálsz okoskodni amiről látszik hogy semmi fogalmad nincs csak nyomod sablonos demagógiát.

Először nézz utána a dolgoknak hogy miről vitatkozol.

2015. ápr. 18. 11:27
 28/31 Musclemore ***** válasza:

Rég volt ekkora szánalomhalmaz itt.(titusz vagy ki)

116kiló?koxot elveted?- kövér disznó.

Össze-vissza beszélsz, magadnak mondasz ellent. A sportághoz nem sok közöd.

Elvileg 47éves vagy, ahhoz képest eléggé gyerekes, szánalmas...

Tuti h trollkodni próbál vmi hülyegyerek.

Am helyesírásodon van mit javítani.

2015. ápr. 18. 13:34
 29/31 clint ***** válasza:

Titusztitusz a legtobb sportolo napi par ora edzessel letudja, mig a testepites egesz napos figyelmet igényel.

De persze vélemény, el kell fogadni.

2015. ápr. 18. 14:19
 30/31 anonim ***** válasza:
Tuti troll volt amúgy, de azért leírom, hátha valaki információ miatt jön ide: mint már írták előttem, a tápkieg. , legális, nem káros, engedélyezve van, be van vizsgálva, és nem csalás... Ja, ha már csalás.. A kis rózsaszín felhőt nem akarom elvenni a fejed fölül, de az élsportban a kokszolás se csalás, mivel MINDENKI csinálja. Persze, kifele azt kell közvetíteni, hogy az, de mindenki aki kicsit is tisztába van a dolgokkal tudja, hogy le van ez zsírozva (NFL-ben például konkrét szabályok is vannak, amivel bevédik a játékosok seggét).
2015. ápr. 18. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!