A testépítők miért ilyen mesterséges dolgokat szednek?
Figyelt kérdés
Állandóan tablettákat, meg porokat szednek. Miért nem inkább igazi élelmiszereket esznek? Nem félnek attól, hogy nem tudják mi van ezekben a porokban?2015. ápr. 18. 10:00
11/31 clint válasza:
Titusztitusz a legtobb sportolo napi par ora edzessel letudja, mig a testepites egesz napos figyelmet igényel.
De persze vélemény, el kell fogadni.
12/31 Titusztitusz válasza:
32 éve folytatok testépítést cimbora...És 187 centire vagyok 116 kilós...Szóval szerintem ném én vagyok itt eltévedve egy kicsit, ha már itt tartunk...Viszont büszke vagyok rá, hogy ÉLETEMBEN NEM SZEDTEM SEMMILYEN táplálékkiegészítő készítményt...Maximum vitaminokat...De ugye ezt a fogyatékosságot elnézed akkor nekem?
13/31 anonim válasza:
Ha így van, akkor el, de akkor mi volt az a duma? Testépítő vagy, de leszólod a testépítést? Van némi ellentmondás. Amúgy egy képet dobhatnál, milyen a forma.:)
14/31 anonim válasza:
Ezek bevizsgált porok., bármint nem lehet csak úgy árulni.
A mesterséges az más a porok nem mesterségesek.
Ennyi erővel ki tudja mi van a vitamin pezsgő tablettában is..
15/31 anonim válasza:
Tituszkám, hallod-e, jót röhögtem rajtad. :)
16/31 anonim válasza:
A táplálék kiegészítők nem mű szerek, nem leszel tőlük nagyobb, a nevükben is benne van hogy csak kiegészítik a helyes étrendet. Én azért használom pl reggel zabpehelyhez mert nincs időm most ott a tojásokkal szarakodni ( meg az drágább is ) vagy a megfelelő hús mennyiséget benyomni edzés után stb. A legtöbb ember a táplálékkiegészítőket kényelmi szempontból alkalmazza, vagy azért mert valami hiányzik az étrendjéből ( ez főleg a vitaminokra vonatkozik ).
17/31 Titusztitusz válasza:
Ugyan már, ne nevettess...A testépítés az életformám egyik alapvető része 15 éves koromtol, viszont a KOKSZOT fogyasztó testépítőket nemnagyon tudom értékelni, és meglehetősen le is nézem őket...Nem értem hogy honnan szedted azt, hogy "leszólom" a testépítő sportot? Most feljebb én fogalmaztam félreérthetően, vagy sokan nem olvasnak figyelmesen ezen a portálon? Melyik variáció lehet az igaz?
18/31 anonim válasza:
Ember, a táplálék kiegészítő és a koksz nem ugyan az, de elég nagy baj, ha egy több mint 30 éve edző embernek ( legalábbis a te állításod szerint ) ezt tisztába kell tenni.
19/31 anonim válasza:
Tituszka nem az a baj, hogy ha nem izmos valaki, hanem az ha buta. Beírod, hogy a tömeg számít csak az általad lenézett testtépítőknél. Erre utána vered magad, hogy 116 kg vagy. Akkor kinek számít csak a tömeg okoska? Ügyesebben is trollkodhatnál, nagyon gyenge eresztés volt.:)
20/31 Titusztitusz válasza:
Ember...Elhiszem azt, hogy te abbol élsz,(Meg gondolom sokan mások is az itt hozzászólók közzül...)hogy táplálékkiegészítőket forgalmazol testépítők részére, csak tudod az a gond, hogy NEKEM rendes polgári foglalkozásom van, úgyhogy nem érdekem az, hogy hörögve fröcsögjek itt olyan testépítőkre, akik 32 év tapasztalat után is állítják azt, hogy egy IGAZI SPORTEMBER semmiféle MESTERSÉGES TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐT NEM FOGYASZT, maximum vitaminkészítményeket...Jóember...Hát szerinted az SPORTSZERÜ DOLOG, ha valaki mondjuk rövidtávfutóként felhajt egy-két deci "élénkítő" szert, aztán meg ünnepli magát hogy "milyen gyorsan fut"???? Meg hogy ő futott a leggyorsabban? Csak mert a mellette futó nem dobott be semmilyen élénkítő szert? Hát...Szerintem szánalmas az ilyen áron elért eredmény, de gondolom, sokak számára felfoghatatlan egy olyan meglátás, mint amiröl fentebb értekeztem...Lelke rajta akkor mindenkinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!